Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az exel való esetleges újrakezdéshez?
Mit gondoltok arról ha pár hónap után elkezdek beszélgetni az exemmel esetleg ha nyitott rá újra kezdeni az egészet?
Vagy szerintetek minden ilyen dolog halálra ítélt és nem lesz jó?
Nem tudom szerintem senkije nincs éppen. De rám még olyan csillogó szemekkel csajszi sosem nézett és esküszöm egyik másik csajom iránt nem éreztem ilyet sőt akikkel eddig szakítottam meg se fordult a fejembe, hogy újra beszéljek vele vagy bármi is legyen.
Én csak abból gondoltam megpillantottam egy városi rendezvényen nem is egyszer néha néha rám pillantott. Szóval bennem is volt hiba voltak dolgot amit máshogy csinálnék, de utólag okos az ember. Nem tudom miért van bennem ez az érzés, hogy keressem és akármi lehet belőle.
8 üzenem bocsánat h lány és fiút írtam rendes válaszokat vártam volna és nem kötekedést köszönöm a többi válaszadónak.
A vasárnapi frissen sütött rántotthúsból tegyél be egy szeletet a hűtőbe, aztán szerdán mikrózd meg és edd meg.
Nem lesz vasárnapi íze, ez biztos.
Na pontosan ilyenek a már egyszer lezárt kapcsolatok újraindítása is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!