Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sajnos túlságosan megtetszett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnos túlságosan megtetszett egy házas férfi,mennyi időbe fog telni,mire jobb lesz?

Figyelt kérdés

Már augusztus eleje óta nem találkoztunk (előtte sem "úgy", csak munkakapcsolat volt). Azt hittem,egy-ket hét és jobb lesz,de nem. Így tűnik,súlyos gondok vannak a hülye fejemben. Az a baj,nagyon rég fogott meg valaki és most nem tudom kiverni a fejemből. Soha nem történt semmi köztünk,de többször a tudtomra adta,hogy kedvel és tetszem neki. A családjára való tekintettel én igyekeztem semleges maradni,vagyis hát értitek. Nem flortoltem vele meg küldtem neki direkt jeleket,stb.

Van csomó elfoglaltsagom meg munkám,fejemből alig látok ki,de így is mindennap eszembe jut és már kezd zavarni.. úgy érzem magam,mint egy tini kislány,pedig már rég benőtt a fejem lágya. Nektek ezek a reménytelen dolgok mennyi idő alatt szoktak elmúlni?

szept. 18. 19:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
52%
Já neked se jut senki csak ilyenekre folyik a nyálad. Tipik mint a szomszedunk mindenki ferjére rááll csóri mert senkije sincs. Tiszta égő
szept. 18. 19:26
 2/13 anonim ***** válasza:
77%
Én már nem heteknél vagy hónapoknál tartok... De reméljük, neked azért nem húzódik el így. Szerencsés esetben hamarosan jön más, aki felül tudja múlni és ezzel írni őt, független kiadásban. Nekem szívás volt: egyik házast egy másik házas tudott csak überelni, szingli nem.
szept. 18. 19:36
 3/13 anonim ***** válasza:
52%
A fellángolás max 3 hónap-6 hónap között elmúlik.
szept. 18. 19:40
 4/13 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem csak akkor múlik el, amikor találkozol egy olyan illetővel,aki egy csapásra felülírja benned a múltat,vagy ha teszel az illető felé egy merész lépést,ami àltal elmozdul a kapcsolat valamilyen irànyba, drasztikus mértékben.

Ha folyamatosan àbràndozol,az viszont elviszi a figyelmedet és elfelejtesz élni.

szept. 18. 19:43
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor fog elmúlni ha szembejön veled egy másik férfi aki ugyanúgy, vagy éppen jobban megfog. Valamit nagyon "eltalált" a tudatalattidban a pasi.
szept. 18. 21:04
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ahogy mondják, majd ha jön egy új/másik hasonló inger, az elviszi erről a figyelmet. Most viszont tudatosítsd magadban, hogy pillanatnyilag idealizálod őt, legalábbis nekem úgy tűnik, mivel nem is láttad jó ideje és nem tudom mennyire ismered őt jól/mélyen. Tehát amit érzel iránta, az lehet, hogy nem az ő konkrét/valós személyének szól, hanem annak a képnek, amit kreáltál róla magadban. Amihez nyilván hozzátett az, amilyennek őt a valóságban tapasztaltad, de akkor is azt gondolom, hogy az emberi agy kiegészíti a hiányzó információkat, és a tiédhez hasonló esetekben tipikusan olyan tulajdonságokkal ruházzuk fel a másikat, amilyenre vágyunk, hogy legyen, közben meg, ki tudja tényleg olyan e ő.
szept. 18. 21:46
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Amint elfogadod a tényt, hogy ez a csodanősember minden elszédíthető nőcskének bedobja a csalit, elmondja, hogy kedveli és tetszik neki. Így csempészve izgalmat a kis unalmas hétköznapjaiba. Amelyik bekapja a horgot azt fel is próbálja, aztán ha a nő túlzottan beleéli magát a folytatásba azonnal kikukázza, jöhet a következő. És persze marad továbbra is nős ember.
szept. 19. 05:00
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Tudatosítsd magadban, hogy milyen rossz viszonyt folytatni egy nős pasival. Ne azért ne kezdj vele, mert nem akarod tönkretenni a házasságát, hanem magad miatt. Tudom, hogy nehéz, de felejtsd el, mert nem éri meg. Valahányszor eszedbe jut, gondolj a titkolózásra, a bujkálásra, a magányos hétvégékre, ünnepekre. És ha csak lehet, kerüld a társaságát.

N

szept. 19. 08:41
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
A családja mellett mivel adta tudtodra, hogy tetszel neki?
szept. 20. 12:00
 10/13 A kérdező kommentje:

konkrétan mondta is. Nem így szóról szóra,hogy tetszel,de többször is bókolt,hogy jól nézek ki,csinos vagyok, stb. De mindegy igazából, akkor is próbáltam ezeket lepergetni magamról. Igen, valószínűleg nem is ismerem eléggé,csak egy fellángolás volt mögötte meg a tudat,hogy nem szabad belemenni. Komolyabban sosem lépett vagy hajtott rám,de szomorú is lenne úgy,hogy a családja otthon várja.

#1 köszönöm,nem veretem a nyálam. Megfogott,megtetszett,de nem azért,mert valakinek a férje,hanem mert így hozta az élet. Előfordul. Nem tudtam,hogy már az is baj,ha tetszik valaki :D

Volt már 10 éves kapcsolatom,aminek sajnos vége lett,azóta nem igazán találtam meg a megfelelő embert,de azért még nem temetnem magam,hogy na nekem nem jutott senki, köszönöm szépen .

szept. 22. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!