Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a szikra?
Amikor valakivel szinte azonnal, mondhatni ösztönösen egymásra éreztek. Amikor nem kell (sok) időnek eltelnie ahhoz, hogy megértésétek a másikat, amikor nemcsak élvezitek egymás társaságát, hanem aktívan vágytok rá.
Azért hívják szikrának, mert ez a kezdet, ami valami nagyobbhoz és többhöz vezet; pont úgy, ahogy egy nagyobb tűz is egy szikrával kezdődik.
Szerintem ilyen aszexeknél meg eq nulláknál nincs csak hogy érezné hogy valami van köztük. "Izzik a levegő" meg ezeket.
Vannak ilyen érzelmi analfabéták akik soha nem tudják meg ez mi.
1e pasiknak pr.stikra is áll szikra nelkul. A neve se érdekli őket.
Nem csak kémia ez annál több. Amikor ő számit a tobbi meg nem erdekes.
A szikra az olyan, amikor megpillantod és nem tudod róla levenni a szemed, legszívesebben azonnal megölelnéd, folyton csak őt hallgatnád, és felszabadító érzés a közelében lenni.
Mindent vonzónak találsz benne, a tekintete elvarázsol, megszűnik a világ körülötted, mert csak őt látod.
Ezt nőként egyetlen egyszer tapasztaltam meg, azóta sem.
Egyik volt páromnál sem éreztem ilyesmit, furcsa is volt ezt átélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!