Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon nagyn felek attol hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagyn felek attol hogy a parom bemutat otthon. Mit tegyek hogy ne legyek ideges es ne feljek? Hogyan mukodik egy ilyen bemutatkozas romaknal?

Figyelt kérdés

Romak vagyunk. Nalunk nem csak annyi, hogy elmegyek es naluk ebedelek aztan hazajovok.

Meg kell felelnem, ennyit tudok de tobbet nem. De ez mar nekem nem is tetszik hogy vagy megfelek vagy nem.

Az is zavar hogy sokan vannak,

9en.

Nem tudom..en nem akarok menni ,felek.

Mar 2 honapja egyutt vagyunk azt mondta a parom ha nem megyek, elhagy mert nem halad igy a kapcsolatunk es nem is fog ha nem tud bemutatni. Nem tudom megtenne e vagy csak fenyeget.

szept. 14. 09:16
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Az is olyan fura, hogy volt egy fiu az eletemben es alig vartam hogy bemutasson, nyugodtsag fogott el amikor arra gondoltam hogy mar ismerni fogom az anyjat es a tesojat. Orultem neki, vartam, nyugodt voltam. Itt meg az ellenkezoje es nem tudom miert.
szept. 14. 09:18
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Akár romák vagytok akár nem, én inkább azon gondolkodnék el, hogy két hónap után azzal fenyeget és akar rávenni dolgokra hogy akkor elhagy. Ez manipuláció és később is fogja alkalmazni. Még nem késő kilépni.

A te erzeseid szerint még várnál, szerinte már nem kell és mivel ellenkezik a véleményetek semmibe véve az erzeseid elkezd fenyegetőzni…hat

szept. 14. 09:21
 3/12 A kérdező kommentje:

2. Mas dolgokban is ezt csinalja. Ram eroltet dolgokat amiket en nem akarok.

Mar banom hogy elkezdtem vele egyutt lenni de olah cigany lanykent en mar ebbol nem merek kilepni.

Nem akarok mas embert mar. Sajnos rosszul dontottem es ennek viselnem kell a kovetkezmenyet.

Amugy nem varnek mar, mert mennek en..csak nem tudom.

Mondom egy masik fiunal, nyugodtsag fogott el ha arra gondoltam ismerni fogom a csaladjat. De vele nem volt vegul semmi, csak beszelgetes, nem jottunk ossze.

szept. 14. 09:26
 4/12 anonim ***** válasza:

Szerintem alapvetően úgy viselkedj mint a nagyszülőknél: ha kínálnak ennivalóval, innivalóval, süteménnyel, fogadd el, az mindenkit boldoggá tesz, utána mindenképpen dícsérd meg, hogy finom volt. Alkoholt ne fogyassz, csak ha valami férfiszemély nagyon inni akar veled, de ne a családi bemutatkozásnál kezdj el vedelni, mindenképpen maradj józan (főleg ha lány vagy)!

Alakítsd úgy a találkozót, hogy egy 3-4 órás program legyen, egy ebéd vagy vacsora, ne egy egyhetes ottalvós kemping. Annyit simán ki lehet bírni mosolyogva a sarokban is. Vigyél kicsi, kedves ajándékot, pl. egy doboz csokit.

A gyerekükkel legyél kedves, figyelmes, azért kell menned, hogy ezt lássák. Ne vidd túlzásba a fizikai kontaktot, de ha úgy van karold át, fogd meg a kezét. Ha kérdeznek válaszolj, ők őszintén kíváncsiak rád, meg akarnak ismerni. Nagyon sok dolgod neked nem lesz, esetleg ha történik valami, akkor kérdezd meg, hogy segíthetsz-e valamiben (főleg ha lány vagy), az mindig jó benyomást kelt (itt monduk arra gondolok, hogy teríteni, nem arra, hogy felásni a kertet).

Egy bemutatáskor mindenki zavarban van, nem kell félni. A romáknál különösen fontos a család mint kötelék, ezért lehet ilyen fontos a bemutatás is a partnerednek. De ettől ne ijedj meg, pont ezért nagyon vendégszerető emberek és jót fognak akarni neked meg a párodnak. Esetleg oszd meg a pároddal, hogy izgulsz és pont amiatt mert te is szeretnél velük találkozni, de miatta nagyon fontos neked, hogy jól menjen a dolog. Tudna-e tippeket adni, segíteni neked ebben?

szept. 14. 09:32
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Bármiért is fenyeget azzal, hogy elhagy, hatalmas red flag!!
szept. 14. 09:32
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Oké, #4 vagyok, most látom a hozzászólásokat, az alapján felejtsd el a fentebbi dolgokat.

Ha bármiben kényszert érzel, vagy azt hogy rá akar venni valamire, akkor hagyd el. 2 hónap után ez teljesen okés, de ha így van akkor 37 év után is hagyd el. Soha ne menj bele olyan dolgokba, amik neked nem esnek jól.

szept. 14. 09:34
 7/12 anonim ***** válasza:
Anyádékot kérdezed
szept. 14. 09:38
 8/12 anonim ***** válasza:

2 hónap után azért ki lehet lépni, ha nem tetszik neked...

"ha nem megyek, elhagy mert nem halad igy a kapcsolatunk"

szept. 14. 09:39
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha annyira rettegsz kilépni, ami teljesen érthetetlen amúgy, nem valami vérmuzulmán országban élünk, de mindegy, akkor hagyd hogy ő hagyjon el téged!
szept. 14. 09:57
 10/12 anonim ***** válasza:

Na, a kovetkezo szint az lesz, hogy koltozz oda es szulj egy csomo gyereket. Segelybol fogsz elni, amit lenyulnak. Kuss lesz a neved, es arra leszel jo, hogy: szulj, szexelj, fozz es takarits az egesz bagazs utan.

De neked ezek szerint erre van szukseged, hiszen egy epp eszu ember mar reg kilepett volna ebbol a kapcsolatbol. Sosem jo, ha valakit eroszakoskodik es raderoltet dolgokat. Ezt otthonrol hozta. Ez a sors var rad. Sok boldogsagot!

szept. 14. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!