Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Elárulhatom" neki így, hogy szeretem?
Több éve szerelmes vagyok egy srácba, de nem vagyok elég bátor, hogy hozzá szóljak és beszélgessek vele.
Rengeteg különböző módszerről hallottam, szerelmi kötésről, bájitalról, agykontrollról... Hiszek az ilyesmikben, habár nem értek hozzá.
A lényeg: Hogyan lehet elérni, hogy tudat alatt valahogyan megérezze, hogy tetszem neki, és felhívjam magamra a figyelmét?
Legyel bator, es ismerkedj meg vele.
Beszelgessetek sokat.
Elobb-utobb a rezgeseidbol (kifele aramoltatott energiaidbol) meg fogja erezni, hogy mit is szeretnel, es meg fogod tudni.
Legyel bator :)))
És nem lehet valahogy felerősíteni ezeket a rezgéseket, annyira, hogy ne tudja nem észrevenni? :)
Vagy ilyesmi nem létezik? Marad a hagyományos ismerkedés? :P
Maradj a megszokott keretek kozott :)
Boszorkany letemre is ezt ajanlom neked. Ez meg segit is a gyengesegeid lekuzdeseben. Ne menekulj :)))) Hajra, lelekben veled vagyok! :)
Láthatóan már az utadba sodorta a sors azt, akivel el tudod képzelni a szerelmet :) Innentől, ha meg akarod kapni, szinte majdnem minden, általában használt varázslat fekete mágia, mert korlátozza a szabad akaratot.
Amit javasolni tudok, az az hogy tégy olyan dolgokat, akár aprókat is, amik az önbizalmad támogatják. Viselj talizmánt, ha szeretnél, és jobban érzed magad tőle, de nem kötelező.
Ahhoz, hogy észrevegyen, könnyű a recept:
-mosolyogj
-legyen önbizalmad
-légy nyitott
Nem kell műanyaggá változtatnod a külsőd, hogy elcsábítsd. nem kell elcsábítanod. Elég ha észrevesz, és TÉGED csak a természetes valódban fog meglátni. Nyilván nem azt mondom, hogy ne vegyél fel szép ruhát, vagy ne légy stílusos ha összefutsz vele, de ne vidd túlzásba.
Légy kedves, természetes, szép és egyéni. Azt, ami nem szokványos, észreveszik az emberek, de csak akkor érsz célt, ha ez a nem szokványosság jó képzetekkel társul.
Később, ha felkeltetted a figyelmét:
-beszélgess vele,
-nevess sokat,
-légy fesztelen
-viccelődj
-és a legfontosabb: élvezd a társaságát, ne félj, ő is fogja a tiédet.
Beszélgetni, közös élményeket szerezni a legfontosabb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!