Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Budapest belvárosában melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapest belvárosában melyik ismert szórakozóhelyre menne el legszívesebben egy csinos, intelligens 25-27 éves nő, ha párkapcsolat a célja? Melyek azok a helyek, amelyek ismertek, de gázak, így azokat az értelmes csajok kerülik?

Figyelt kérdés
szept. 11. 21:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
20%

Figyelj már! Egy jó nő, bárhol, mondom BÁRHOL és bármikor talál, sőt válogat a férfiak között. Egy jó nő bármikor beleteszi a popsiját a mercibe, bmw-be, audiba, egy jó nő bármikor leakaszt egy olyan jóképű, intelligens pasit, aki megadja neki a luxust.

Egy ilyen hapsihoz képest te hova sorolod magad? Csak azért írtam ezt le, hogy ne érjen sok csalódás!

szept. 11. 23:03
 12/16 anonim ***** válasza:
76%
Sajnos a szórakozóhelynek nevezett helyek többsége gáz - női szemmel. Én ugyan nem ebben a korosztályban vagyok, de különböző társaságokkal megfordultunk mostanában ismertebb budapesti helyeken (pl. osztálytalálkozó vagy team building után táncolni), és kritikán aluli, ahogy a férfiak viselkednek... ezért a nők nagy része már alapjáraton nem lesz nyitott, ha egy férfi odamegy, mert az előző 20 egy ordenáré suttyó volt. Én inkább mennék havervagy rendezvényre, mennék tematikus / hobbikörökbe, és barátkozással indítanék, ha tényleg az a cél, hogy komoly kapcsolat legyen egy igényes nővel. Vagy még színházakba olyan programokra, amik nem kifejezetten színielőadások (pl. Trafóba kiállításmegnyitóra vagy koncertre, nyílt napokra).
szept. 12. 01:12
 13/16 anonim ***** válasza:
29%
En ilyen no vagyok, de szamomra nem kikapcsolodas egy buli, igy nem is jartam szorakozni soha. Persze biztosan vannak ilyen nok, de szerintem a tobbseguk szinten nem jar szorakozni ilyen helyekre.
szept. 12. 07:22
 14/16 anonim ***** válasza:
69%
Az inteligens okos nők nem járnak bulikázni. Persze ez sértő a többi a nőre mert ők azt hiszik magukról mennyire inteligensek.
szept. 12. 09:57
 15/16 anonim ***** válasza:
62%
Őszintén szólva még sosem voltam ilyen típusú szórakozóhelyen. Parkba szoktam menni, sétálni, Duna partra, leülök valahol, vagy a természetbe. Engem zavar a hangzavar az ilyen helyeken, a zene, annyira hangos, hogy nem hallom a másikat. Kávézóba járok maximum.
szept. 12. 17:25
 16/16 anonim ***** válasza:
62%
Koszi a lepontozast, az intelligens, erettebb nok tobbsege akkor sem ilyen helyekre jar bulizni, ha egyaltalan jar.
szept. 12. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!