Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarhat tőlem valamit vagy szimplán csak kedves? 29/F
A tulajdonos, akitől bérlem az ingatlant egy csinos 50-es nő, ahogy megnéztem a lakást máris kiadta nekem tavaly, sosem járt a nyakamra néha nézett fel, de amikor feljött hozzám harmadjára, akkor beszélgettünk, és mielőtt elköszönt, megjegyezte hogy olyan ritkán találkozunk, és i
olyan sejtelmes mosollyal mondta ezt. Most jeleztem neki, hogy felmondom az albérletet, és tök érdeklődik irántam, hogy jól alakulnak a dolgaim külföldön, mert kijöttem dolgozni, és ez nekem fura.
Ha a bérleti jogviszony megszűnése után is érdeklődik utánad, akkor igen, akar tőled valamit.
Mondjuk nekem 29 éves koromban fenének se kellett volna egy ötvenes nő. Inkább egy feleannyi idős.
Szerintem nevetségessé teszi magát.
Na, az még jobb. Van férje, de amellett ráhajtana nőként egy nála 25 évvel fiatalabb férfira.
Hát komám, ha neked erre van gusztusod, akkor hajrá.
Én okádnék tőle.
#2 nem tudom észrevetted-e, de nem csak te létezel. Vannak, akiknek huszonévesen is simán bejönnek idősebb nők. Csak mert neked nem, attól még nem kell azt hinned, hogy senki másnak sem.
Nekem inkább az fura, hogy valaki 29 évesen nem tudja hova tenni, ha az ellenkező nem nyit felé. Mi mást akarna tőled az a nő úgy mégis?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!