Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon lehet ebből még olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon lehet ebből még olyan baratsag mint elötte?

Figyelt kérdés

Van egy lány barátom akinek annó bevallottam, hogy szerelmes vagyok belé. Ez egyoldalú volt, a kapcsolat megmaradt de érthető okokból már nem volt olyan mint előtte. Ahogy telt az idő részemről elmult a szerelem érzése viszont a kapcsolatunk nem olyan mint előtte.

Meg fog ez változni valaha?

Aki hasonló szituban volt és nem szakitottak meg a kapcsolatot azoknál hogyan alakult a későbbiekben?

szept. 9. 16:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz. Mi volna, ha megmondanad neki, hogy elmúltak az érzéseid, jó lenne újra a régi alapokra helyezni a barátságot. Én a másik oldalon vagyok, a lány, és pocsé km helyzet. Volt itt a teljes érzelmi skála a csávó részéről, harag, rajongas, most épp a teljes közönyt kapom... Pedig imádom a személyiségét, elképesztő jól tudok vele beszélgetni, hatalmasat vesztettem vele, de ő nem akar engem a barátjának.
szept. 9. 17:35
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát erre nem is gondoltam így direktben. Azért sem mert a kommunikáció megmaradt csak azok a jó beszélgetések maradtak el,érthető módon. Jó az ötleted, én nem vagyok biztos abban, hogy megtudna-e bízni bennem úgy mint azelőtt, bár ez máshogy nem fog kiderülni.

A srácnak meg adj időt, hátha megjön az esze.

szept. 9. 17:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindenképp próbalj még vele beszélni, nincs veszteni valód. Mikor még szerelmes voltál belé, ő nem, akkor még hogy alakult a viszonyotok? Volt kapcsolat, csak zavarban voltak, vagy nem kerested?
szept. 9. 18:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Kapcsolat ugyanúgy volt/van, csak felszinesebb témákról beszelgettünk plusz egy társaságban voltunk/vagyunk elég sokat és megdumáltuk, hogy ez kettőnk között marad.
szept. 9. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!