Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól gondolom vagy tévedek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól gondolom vagy tévedek?

Figyelt kérdés

Pszichológushoz járunk és már előtte is, meg a terápiákon is átbeszéltük kinek mi a gondja a kapcsolatunkban.

Kaptunk feladatokat és csinálni kell. Vissza barátnőm csak kérdezgeti mi lesz velünk..

Mondtam hogy itt már nem beszélni kell, hanem tenni amit mondanak és rövidesen alakul minden ha csináljuk..kicsit el kell engedni a lelki vonalat és tenni a dolgokat..

szept. 5. 13:16
 1/8 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem jól gondolod
szept. 5. 13:17
 2/8 anonim ***** válasza:
35%
Milyen terápia az, ahol úgy akarják helyrehozni a kapcsolatot, hogy ne kommunikáljatok és "engedjétek el a lelki vonalat"? Te jó ég.
szept. 5. 13:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, most így a magunk kapcsolatából kiindulva, nekünk is volt 1-1 probléma, amin nem tudtunk közös nevezőre jutni. De tényleg, mindig összevesztünk rajta, rengeteg veszekedést eredményezett 1-2 évig ! Én arra gondolok, hogy itt is ha eddig nem tudták ketten megbeszélni, akkor most a pszichológus gondolom más oldalról akarja megközelíteni és szerintem csak ezt a témát akarta egy kis ideig hagyni, nem azt hogy kerüljenek minden kommunikációt. Legalábbis lehet, mert magamból indultam ki, de nekem ez jött le. Baráti körömben is mindig 1-1 ilyen probléma van, amin nem tudnak túllendülni. Saját tapasztalat alapján tehát én sem tartom jó ötletnek, hogy megint ugyanazt a témát boncolgassák, majd szépen rávezeti őket a pszichológus!
szept. 5. 13:39
 4/8 anonim ***** válasza:
És hidd el ha valaki 500x nem tudjak megbeszélni nem fog sikerülni magától 501.-re, ha nincs közben változás
szept. 5. 13:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Nagyon kevés az információ, de ami ennyiből is teljesen biztos, az az, hogy semmiképpen NE engedjétek el a lelki vonalat. A kommunikáció elősegítése a terápia elsődleges célja.

Ne hagyd őt bizonytalanságban szenvedni, legyél mindig nyitott a beszélgetésre (oké nyilván ne hajnali 4-kor a holnap reggeli nagy prezentáció előtt, de érted, foglalkozz ezzel). Ha ezt nem teszed meg, akkor nagyon gyorsan el fog távolodni tőled a partnered, nem érzi majd magát érzelmi biztonságban. Egy kapcsolatban egyszerűen szüksége van az ember arra az érzésre, hogy érdekli a másikat az én bajom, az én félelmem (igen, általában nem ez a legizgalmasabb, de nagyon fontos). Nem fog enélkül hatni a terápia.

Esetleg legyen az, hogy beszéltek 15 percet, utána feladatoztok, majd megbeszélitek milyen volt, mit gondol, hogyan segítene ez titeket, jobban érzi-e magát utána mint előtte? Jobb ha ezeket te is átgondolod és elmondod neki. Igaz, hogy nem tudod neki megmondani, hogy mi lesz a jövőben, de ilyenkor megnyugtatásra vágyik, tudni akarja, hogy téged is érdekel és foglalkozol ezzel, vele és veletek is. Ha ilyen módon teszed, akkor ezt megkapja tőled és tudjátok a feladatokat is csinálni.

szept. 5. 13:43
 6/8 anonim ***** válasza:
80%
Jajj, hagyjátok már, ez a bótos gyerek. Ne adjátok alá a lovat, lécci!
szept. 5. 14:30
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

1.

Az, hogy itt panaszkodsz, nem a kapcsolat átbeszélése a terápián.

2.

Még mindig nem derült ki, hogy milyen feladatokat kaptatok. Az, hogy iszol egy teát, az nem a kapcsolat megmentése, az lókuki.

3.

Semmilyen közös nevező nincs. Neki minden vágya a gyerek, te a gondolattól is impotens lettél. Ő közös otthont akar, neked megfelel a tesód lakása. Ő tart el, mivel neked nincs bevételed, csak a nyugdíjminimum. De te érzed úgy, hogy kihasznál anyagilag, mert nálad lakik. Ő akar szexelni, te nem, illetve nem tudsz. Ezekről a pici apróságokról tud a doki?

Vedd feleségül anyád! Egyszerűbb.

szept. 5. 17:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Eddig te se jutották el a tettekig, csak a szád jár. Majd egyszer akarsz gyereket, ha ... Meg nem állsz készen és nem tudod, hogy mikor. De tíz év alatt addig nem jutottál el, hogy hozzávágj egy gyűrűt.

Most fordult a kocka. Ő fog tíz évig csak ígérgetni, te meg várod, hogy végre tegyen is valamit.

szept. 5. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!