Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Parom ugy akar megismertetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Parom ugy akar megismertetni az occsevel es felesegevel hogy strandra megyunk de en nem akarom ezt, velem van a baj?

Figyelt kérdés

Eletemben nem lattam oket, ok harman ossze vannak szokva, egyutt is laknak.

En nem akarom hogy az elso talalkozas es bemutatkozas egy strandon legyen, bikiniben.

Meg azt sem akarom hogy az occse legeloszor bikiniben lasson. Nem is akarom hogy egyaltalan bikiniben lasson.

Nem is ertem o miert nem gondol erre.

Nektek ez rendben lenne?

szept. 4. 19:22
A kérdező szavazást indított:
Rendben van
Nekem sem tetszene
25 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem volna rendben, eszembe se jutna. Bár én gyűlölöm a strandot.
szept. 4. 19:24
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
A lényeg, h neked nem oké. Nekem aztán teljesen mindegy lenne. Nem tetszik akkor nyisd ki a szádat és mondjad.
szept. 4. 19:27
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna, de azért, mert nem vetkőzöm le strandon. Fa alatt olvasgatok normális ruhában.
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a lényeg, hogy neked nem fér bele. Beszéld meg vele, hogy inkább máshogy találkozzatok + mondjátok le a találkozót a másik pár felé, akár valami ürüggyel, ha félsz a konfliktustól.
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem rendben lenne. Ha nem akarsz akkor ne menj el.
szept. 4. 19:28
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna de mindenkinek máshol vannak a határai és mindenkinek joga is van hozzájuk. Jogod van nemet mondani és még bocsánatot se kell kérni miatta. Nem és kész.
szept. 4. 19:30
 7/13 anonim ***** válasza:
14%
Semmi baj a stranddal.. Annyi embert látni ott bikiniben, hogy na.. Egy rakás idegen ember fog látni, az öccse miért ne láthatna? Persze attól még te döntöd el de én nem értem mi ebben a kellemetlen. De ha neked az akkor ez van, magad szerint csináld.
szept. 4. 19:32
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Én tuti nem mennék bele, mert számomra ez nem komfortos. (Már eleve a strand sem, de ne menjünk bele.)

A lényeg viszont az, hogy neked nem tetszik ez, szóval kommunikáld felé mindenképpen. Szerintem az a normális ha ezt meg tudjátok beszélni. Ne engedd, hogy ilyenek sérelmeket okozzanak benned és rontsák a kapcsolatotokat, bizalmat köztetek. Ha most elmész rossz érzéssel később ezt fel fogod hánytorgatni neki és az már nem lesz jogos, mert te mentél bele, nem szóltál, hogy ez neked nem oké.

szept. 4. 19:33
 9/13 anonim ***** válasza:
50%

Nekem pasitol függ.

Van olyan barátom ill exem akit eleve strandon ismertem meg, vagy olyan is akivel elso randin vele meg a haverjaival tópartoztunk. De ők ilyen laza srácok akikkel amugyis lazaság röhöges hülyülés az élet.

Viszont vannak olyan pasik akik nem lazák, komolyak, a családjuk is az, testvéreik is, kb mint az "arisztrokraták", vagy épp a barátom beteges féltékeny, azokkal meg el se tudok képzelni "családi" bikinis partykat, velük mindig barátokkal haverokkal ment csak ez, családnál meg a normalis kulturált családi vacsik beszélgetések(vizsgáztatások mik a terveim celjaim mit tanulok), vagy karácsonyok, vagy akár bográca horgászat de nem épp bikinis egymást sárral vizzel dobáló ökörködések. Az teljesen távol állt, az egész kontextus nem volt olyan.

szept. 4. 19:37
 10/13 anonim ***** válasza:

Folyt Szóval a lazább vagányabb barátokkal simán lehet lazulni marhulni a tesóikkal más csajokkal is, más jellemű pasikkal es családjukkal ez meg teljesen elképzelhetetlen.

Volt olyan exem akinek lánytesoja van, hát az olyan csaj hogy akármit beszélgettem, hivtam bejelöltem, de párom felvitt hozzá is ő meg hozzám se szól nem jelol vissza, egy kész fal olyan antiszoc. Pedig korban alkatban mindenben ugy passzolt pedig en láttam benne ráciot hogy tök jol kijövünk elspanolunk majd. de ő ilyen antiszoc fura. A szülők is komoly karrierista vezetők meg ilyenek akik mintha elfelejtették volna a gyerekkorukat is vagy az soha nem ia volt nekik. Durva az egész. Na veluk strand? Meg bikini? 🤣

szept. 4. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!