Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít flörtnek a férfi részéről, ha fizikálisan nem közeledik?
Nem hiszem, hogy csak meg akarna fektetni, mert sok lehetősége lett volna kikezdeni velem mikor kettesben voltunk a munkahelyen, mert olyan a beosztás hogy valamikor csak ketten vagyunk, de nem nyomul, nem próbál hozzám érni. Persze lehet ez változni fog, nem tudhatom, de nincsenek "pikáns" poénjai, célozgatásai, külsőmre sem tesz megjegyzéseket.
Van köztünk egy nagyobb korkülönbség az ő javára, ha ez számít.
Hello!
Nyolcas vàlaszoló vagyok és tök ugyanez a szitu...
Én azt csinálom, hogy totàlisan visszafogom magam, tényleg csak finom, apró jelzésekkel tudhatom vele, mennyire tetszik.Ő is màr tudtomra adta ezt burkoltan.Viszont nem tett komolyabb lépést, elég megfontolt, próbálok az lenni én is.Bennem ugyanis az van, hogy ha kiterítem a lapjaimat, kiszolgáltatott helyzetben talàlhatom magam igen könnyen.Plàne égő,ha ő esetleg kedvességnek és flörtnek szànja ezeket,de nem többnek.
Szóval szerintem ezek fényében gondold àt te is azt a bizonyos beszélgetést.Én egyelőre ezt nem merném meglépni, saját önös érdekemben.Hiszen ha esetleg nem jól sülnek el a dolgok, továbbra is együtt kell dolgozni, hierarchiában.
Igen, van,de addig egy levegőt kell szívni.
Màsfelől nyilván nem csak ott lehetne elvileg talàlni valakit,de most őszintén,ha életed mintegy hetven szàzalékàt kb.ott éled, akkor ez az a terep,ami adott,màs nem nagyon.Kicsi az esélye, hogy a boltban Brad Pitt neked tolja a bevàsárlókocsit vagy a konditerem legnormàlisabb facér pasijàba botlasz...😃Itt a hangsúly azon van, hogy senkije nincs, ugyanis abból van a legkevesebb,ha épkézlàb személyről beszélünk.
Értem,amit írsz, tizenhetes, ezt arra értettem, hogy aki neked tetszene plusz érdekelne is,az àltalàban foglalt, kevés az egyedülálló, független ember.Nyilvàn ha bejön az illető,de felesége van meg gyerekei, kétszer meggondolom a randit...😃
A többit pedig úgy értettem, hogy kevés az esély a megszólítàsra.Én például nem ellenezném, csak ritkán történt meg velem, akkor is szemmel láthatóan furcsa alakok kezdeményezték.Ezt értsd szó szerint.Szóval, nem írok le senkit, nincs bajom a szinglikkel, magam is az vagyok.Mindössze annyit írtam, hogy nehéz összehozni a dolgokat, független is legyen plusz tetsszen is a figura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!