Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Albán pékségben akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Albán pékségben akiknek udvaroltak a srácok, hogy csinálták?

Figyelt kérdés

Nemtudok elmenni azon ami velem tortenik a munkahelyemen ..

Tenyleg nem ertem az ész menetuket, amugy iszonyu jo munkahely szarul fizet de le is van szarva abszolut minden is! Soha nem ugraltatnak vagy szolitanak meg semmiert ezert is vagyok meg ott.

Viszont az erdekelne hogy udvarolnak ők mert nekem jo ideig volt udito vasarlas, fagyi hozas, napi szinten stori nezes, kez simogatas, kacsingatas , bokok hogy milyen ugyes vagyok , milyen szep vagyok .. ezeket en mindet ugy vettem , hogy most megakar fektetni

Aztan meg csak ugy az arcomba mondta, hogy majd idovel rajovok , hogy ő nem akar tollem semmit sem.

Alltam butan, neztem most akkor mi is van? Es mai napig nem ertem mi is van ..

Elotte nem mutatom ki, mekkora egy szemetladanak latom most, mindig mosolygok es mindig kedves vagyok!

Miota nem nezi a storim sem a kedvem is annal jobb (eljatszom)

Soha nem fogadtam el tolle semmit, valahogy hiaba tetszik nem bizok benne, nemtudom miert volt bennem ez meg van is ..

Odavagyok erte amugy !! De valami azt sugja, nem szabad.

Most ezek a dolgok nem udvarlas volt ? Vagy mit akart evel elerni szerintetek?

Vagy csak azert mondta a szemembe, hogy nem akar semmit, mert folyamatosan viszautasitottam es probaltam nem mutatni nem adni jelet neki arra , hogy odavagyok erte?

aug. 31. 23:38
1 2
 11/14 Luna2 ***** válasza:
Minden ember más nincs olyan, h az albánok így viselkednek vagy úgy ha tetszik nekik valaki., mint ahogy minden magyar férfi más.... Ez a személytől függ...
szept. 2. 14:15
 12/14 A kérdező kommentje:

Ok semmit nem tudtam meg .. elis engedem

Biztos en ertettem felre

szept. 2. 21:06
 13/14 Luna2 ***** válasza:
Az is elofordulhat h azt hiszi te nem akarsz tole semmit ezert ,kezdett eltavolodni ,ezt neked kell latni az albanok se sokkal masabbak ,mint a magyarok vagy barmelyik pasi ,van kozottuk ramenosebb meg olyan is aki megvarja a te visszajelzeseidet ,pl az en parom nem volt ramenos pont ez tetszett benne ,,,
szept. 2. 21:27
 14/14 A kérdező kommentje:

Hat en nem adtam neki visszajelzest .. mert bennem volt az hogy valamiert nem szabad.

Mostmar meg banom mert teljesen hideg lett velem. Pedig jol esett mig valaki eszrevett ..

szept. 3. 06:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!