Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ereztem valami kemenyet amikor az olebe ultem de azt mondta nem allt fel neki. Most akkor ez mi volt?
Nem tudom milyen erzes amikor felall, az olebe ultem es valamit ereztem. Aztan mar csak mellette es csokoloztam oleltem, es akkor lattam is hogy valami felfele all egy kicsit, veletlenul oda ertem es nagyon kemeny volt, mintha allt volna neki. Idegesitett hogy nem all fel neki, nem voltam meg ilyen helyzetben, azt mondta nem áll, neki ilyen kemeny.
Nem ertem ezt az egeszet, alapjaraton kemeny neki? En ezt nem hiszem el.
Alapjáraton puha.
Erényöv lehet még, ami kemény, de akkor nem ágaskodik.:)
Alapjaraton puha? Akkor allt neki.
Kemeny volt, es ereztem az alakjat vagy nem tudom hogyan mondjam. Nadrag volt rajta.
Csak nem ertem mit tagadja, felidegesit. Meg hulyenek nez, hogy azt mondja neki alapbol kemeny. Bele se gondol hogy megbant mert azt fogom erezni nem kivan.
Mi ez a kérdes? Hány évesek vagytok, 12?? De komolyan?
Nincs olyan hogy alapból kemény, de te meg mit vagy ezen kiakadva? Egészséges, normál működésű pasinak nagyon is feláll a csóktól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!