Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehet ok hogy nem jön ezért velem?
Én kicsit gyorsabb tempóban sétálok mint a barátnőm. Igyekszem figyelni hogy ne hagyjam el de előfordul pláne ha kicsit sietünk.
Egyszerűen nem tudok olyan piciket lépni..
Azt mondja ezer utal velem sétálni.
Lehet ok, persze. Elvégre mibe kerülne odafigyelni rá, felvenni a tempóját, uram bocsá', megfogni a kezét? Baromi megalázó, ha neki kell melletted kocogni, főleg ha sokkal alacsonyabb, és/vagy magassarkúban van, ezért nem tud nagyobbakat lépni. Ennél az megalázóbb, ha utánad kullog egy méterrel. Miközben neked semmilyen nehézséget nem okozna lassabb tempóban gyalogolni, csupán odafigyelés kérdése. Itt meg pont ez hiányzik, és ez az a valódi oka, hogy nem megy veled.
Főleg ha ilyen céltalan, kocogás a háztömb körül. Semmi értelme, de legalább kellemetlenül érzi magát.
Ha lehagyod, akkor nem igyekszel. Főleg kézen fogva, el se tudom képzelni. Nekem most egy 3 éves kishercegnőt kell kézenfogva kísérgetni, sétálni vinni. Elhiheted, hogy ő se lép nagyokat, és mégsem okoz gondot, hogy az ő tempójában haladjunk. Ha lenne gyereked, akkor ő is lobogna utánad, mert te sietsz?
Eleve romantikus séta közben hova meg minek kell sietni? Ha annyira sürgős, vidd kocsival! Ne érjen meglepetés, előre szólok: nem csak első randin illik kinyitni a kicsiajtót, és várd meg, amíg beül, ne csapd a lábára! Szívesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!