Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivan a mai világgal?
Eddigi megismert csajok állandóan emo,deszkás,rock srácok jönnek be nekik, igaz 20 év alattiakkal próbálkozok, 22 éves létemre velem egy korú, vagy kicsivel idősebb csajokat hanyagolom, "az amolyan idősebb pasik jönnek be szövegeikkel" Na mind1, szóval én egy normális erős testalkatú 85 kg 178cm magas szóval jóvágású csávó vagyok!:D legalábbis én annak tartom magam (nem vagyok ego), normális cuccokban járok általában sportosan öltözködök! Ez miért nem jön be a csajoknak?!:( Jah meg persze rövid a hajam szóval gondolom ez is negatív, bár tudom kinek mi tetszik!
Valaki nincs hasonló helyzetben mint én? Próbálja megtalálni aki bejön, és a végén mindig ez derül ki..nagyon elkeserítő és szarul esik, tovább próbálkozás meg már nem megy, elvette a kedvemet! :/
szia! én 18 éves vagyok, és tök aranyos lehetsz :D amit a kinézetedről írtál, az is tökre bejön, írok privit ha nem gond :D
17/L
hát így jártunk
második oldal 23:14 te a megyén belül hova valósi vagy?
23:14 vagyok
békéscsabai vagyok
te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!