Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak szeretik, hogy a párjuk naponta akar szexelni
akár többször is?
Dehogyis. Csak mondják, hogy a napi (többszöri) szex nekik fontos. Inkább a maszti!
2024. aug. 25. 10:37
Nem unalmas, én szeretem, és igénylem. Szerintem ha szeretsz valakit, akkor nem lehet megunni sem őt, se a közös szexet. De általában a nők nem szeretik naponta.
2024. aug. 25. 10:39
Van, aki igen, van aki nem...
2024. aug. 25. 11:20
Nekem volt olyan nőm aki naponta akarta. Az elején főnyereménynek tűnt, később tehernek. Azon kaptam magam hogy más nőkről fantáziálok. Aztán szakítottam vele 3 év után, de a felénél már nem volt jó.
A nők gyakori hibája ez mindennapos szex, ők meg vannak nyugodva hogy minden okés, szuper a szex, mennyiség is van, ők mindent megadnak a pasijuknak, holott pont a sok szex miatt lépnek félre. Vagy az ócska, unalmas kikönyörgött miatt. 😀
2024. aug. 25. 11:25
Egy idő után unalmas, a cerka sem tud egész nap felállni
2024. aug. 25. 12:49
Tökmindegy, hogy hányszor van szex, mindenkire rá lehet unni egy idő után. Ez ellen nincs orvosság, mivel az ember eredendően kíváncsi lény, mindig hajtja az új utáni izgalom. Igaz ez nőre, férfira egyaránt. Én is ennek megfelelően csak használom a férfiakat. Felesleges egy mellett megállapodni, mert ha nem én unom meg, akkor ő engem.
2024. aug. 25. 12:53
Én 20+ házasságban eltöltött év után inkább kiverem naponta, mint könyörögjek egy unalmas szexért havi 1x. Szóval a libidómmal semmi baj, de hogy egymással már nem tudunk mit kezdeni szexuálisan az fix. Nem rajtam múlt, a hosszú évek alatt extrém módon elvesztettem a vonzerőmet, de úgy hogy semmit sem változtam negatív irányban. Szóval minden nap menne egy darabig egy idegen, ismeretlen nővel, de csak addig amíg meg nem szokott engem. 2-3 évente kell párt cserélni hogy megmaradjon az izgalom és a vonzalom. Én azért vagyok mérges, mert nálam nem illan el a vonzalom, de ez sajnos irányomban nem működik. Már elengedtem a sztorit, marad a recska.
2024. aug. 25. 14:38
A legtobben nem birnak, legalabbis 25 felett.
2024. aug. 25. 18:50
Úgy látszik a nők nem tudják hogy működik a pénisz, de lepontozza mindenkit :D
2024. aug. 25. 22:22
Maradjunk annyiban, hogy a nők minimum felének annyi a szex, hogy elterül az ágyon és megengedi hogy a pasija reszeljen rajta. Ezek után nem csoda ha a pasi fantáziájában egy életrevaló nő jár.
2024. aug. 25. 22:32
Kapcsolódó kérdések: