Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem engedet el??

Figyelt kérdés
Beszélgettünk egy sráccal megtettszett. Később megvolt az első szex. Utána megváltozott. Mondja legyünk barátok, mondom legyünk, de lett belőle barátság extrákkal. Nagyon sokszor ott akartam hagyni, de valahogy vissza könyörögte magát. Es most ott tartunk hogy másnak teszi a szépet én hoppon maradtam. Boltnál is inkább elmegy mellettem lesütőtt szemmel és nem köszön.
aug. 25. 00:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha már rád se néz akkor elengedett nem???
aug. 25. 01:12
 2/4 anonim ***** válasza:

"Nagyon sokszor ott akartam hagyni, de valahogy vissza könyörögte magát. "

Hogy amikor ott akartad hagyni több alkalommal is , akkor miért nem engedett el, hanem inkább viiszakönyörögte magát?

Te miért vetted vissza? Oka volt annak hogy többször ott próbáltad hagyni,nem?

Amúgy szerintem addig tartogatott amíg más nem jött, veled még szex is volt, szóval az igényi ki voltak elégítve. Amíg nem volt más még gondolatban sem addig jó voltál, aztán ahogy az a kapcsolat egyre komolyodott a tiétek úgy gyengült. Nem volt gerince egyenesen közölni q dolgokat, kihasznált ameddig tudott most pedig már a szemedbe sem mer nézni.

Remélem hogy te sem akarsz már tőle semmit, ha most elkezdene könyörögni megint, nem vennéd vissza.

aug. 25. 01:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Van neki más. Elege lett ebből az otthagyós sztoriból, de elmondani meg nem akarja, mert eddig mindig visszasírta magát.
aug. 25. 08:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Te mentél bele a szexbe. Miert azt kerdezed ő miert nem engedett el? Mindenki elveszi ha ingyen osztogatnak vmit tét nelkul.

Magadat kerdezd minek szexelsz olyanokkal akiknek nem kellesz.

aug. 25. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!