Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rákérdeznétek a párotoknál a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rákérdeznétek a párotoknál a dologra, ha tudnátok, hogy megcsalta az előző párját?

Figyelt kérdés

Nem tőle tudom, mástól hallottam. (Kisváros.) A tegnap tettem is fel kérdést már, hogy mennyire kell beszélni az exekről, mindjárt linkelem

…Na leginkább ezért zavar, hogyha valaki nem beszél semmit az exeiről, mert így azt sem tudom, hogy hűséges típus-e stb…

2024. aug. 20. 14:31
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Jogom van-e tudni, rákérdezni az egészre, meg hogy miért tette, vagy ez faggatózás/nem tartozik rám?
2024. aug. 20. 14:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én megkérdezném nyilván.
2024. aug. 20. 14:34
 3/11 anonim ***** válasza:
40%
Dehogy kérdezném meg. Nincs dolgom az illetővel.
2024. aug. 20. 14:36
 4/11 anonim ***** válasza:
75%

Direktbe biztos nem mert ugy hazudna is ha akar.

Hanem beszélgetéssel érintve csak.

Vagy amikor mesél multbeli dolgokat szinte sokszor elég csak megertően hallgatni órákat is képesek beszélni és mindig elhintik a morzsákat ami az info.

2024. aug. 20. 14:58
 5/11 anonim ***** válasza:
87%
Én inkább elhagynám, nem bíznék abban, hogy engem biztos nem csalna meg még akkor se ha igaz.
2024. aug. 20. 15:17
 6/11 anonim ***** válasza:
67%
Láttam az előző kérdésed is. Lehet ez a lány visszahúzódó és a kapcsolat elején én se örülnék ha már egyből elkezdenének faggatni hogy mi volt az előző kapcsolataimba. Majd ha eljutok arra a bizalmi szintre, hogy beszéljek róla, magamtól beszélek. Főleg az után, hogy a lányt kérdezted és terelte tehát nem akar róla beszélni.
2024. aug. 20. 15:18
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

Ez a kérdés a tiéd, nem?

Írtam, hogy én nem maradnék vele mert vagy takargatnivalója van, vagy komolyan nem gondolja veled és tessék kiderült, hogy az exét megcsalta. Na ha te ezek után vele maradsz akkor menthetetlen vagy.

2024. aug. 20. 15:19
 8/11 A kérdező kommentje:
Igen, az az enyém. Köszi a válaszokat. Egyébként én vagyok a lány
2024. aug. 20. 15:23
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

"Te dolgod mit csinálsz, nem akarlak lebeszélni róla, de azért járj nyitott szemmel hogyha valami feltűnik akár újabb hazugság, akár valami más akkor ki tudj lépni."

Ezt írtam tegnap. Kiderült, hogy hűtlen volt az exéhez, hazudott is neked, egyáltalán nem érdekli, hogy neked milyen lett a személyiséged volt kapcsolatok miatt, titkolózik.

Mire vársz kérdező még? Hogy megcsaljon? Nagyon gyanús, hogy azonnal szülőknek mutatna be is. Rendesen virít nagy betűkkel, hogy menekülj tőle minél messzebbre minél korábban.

Ne írjad, hogy bele estél 8 randi után mert mindkettőnkre ránk szakad a plafon. XD

Szakíts, legyen már eszed. Mégha nem is csalna meg téged már olyan dolgokat csinált amik nem férnek bele. Nem megbízható személy és mindig gyanúsítani fogod, idegeskedni miatta! Kell neked a stressz, nem jobb a békesség? Inkább egyedül mint vele (és hozzá hasonlóakkal)!

2024. aug. 20. 15:38
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nálam ez első találkozó előtti kérdések része.

Hány komoly kapcsolatod volt, hány kaland. Meddig tartottak, miért értek véget stb.

Teljesen jogod van tudni, hogy mit veszel magadhoz.

Ismerkedtem olyan emberekkel akiket ez nem érdekelt, mert a "múlt az múlt". Aztán meg nem értették, hogy miért bánt ez meg az és miért esik rosszul amaz vagy fordítva :))

A hűtlen embereket alapból dobom. Az ilyennel nincs mit kezdeni.

Amúgy ha nem akar beszélni az volt párjairól, akkor kérdezd az őket. Jó kis tananyaggal szolgálnak arról akivel az életedet akarnád összekötni.

2024. aug. 20. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!