Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar lányok,nők nem aggódtok amiatt,hogy egyre több az Ázsiai a kis országunkban?
Nemcsak Budapesten,de már a nagyobb városokban is.
Debrecen, Győr, Tatabánya stb.
Én győriként mostanában bárhová megyek a városban mindenhol találkozók már ázsiai nőkkel.Ez régebben azért nem volt így.
Szóval magyar lányok,nők nem aggodtok amiatt hogy a férfiak inkább őket fogják előnyben részesíteni?
10.
Pedig alkatra ők a nyerők: a többségük vékony, nagyon vékony. Az meg nyerő a csajoknál.
11! Nem tudom, nekem ezek a 20 kilós alacsony húzott szemű, kerekfejű emberek nem jönnek be. Ráadásul nekem mindegyik ugyanúgy néz ki. Sokszor nem is tudod eldönteni, hogy milyen nemű. Nőkben is gáz, de amikor egy pasi néz ki így, az meg kifejezetten szánalmat keltő és nevetséges.
Lehet, hogy a tiniknél most ez a nyerő, de azt majd kinövik.
12.
A fejük borzasztó sokszor (főleg a vietnámiaké), de alkatra nyerők, mert a nők kedvence a vékony alkat. Hasonló okból van az is, hogy az amúgy viselkedésre vállalhatatlan, "rajoskodós" fiatalabb oláh romák is jó esélyekkel indulnak, mert sok közöttük a vékony "gizda". (A beások meg a gáborcigányok már nem annyira, mert azok kövérek)
Még a családjukat is el kell tartani, nem csak őket.
Nagyon el vagytok ti tájolódva ezekben a dolgokban...
14. Ez fura, én max a tinik között (azoknál sem mindegyiknél) tapasztaltam ezt a jelenséget, de feltételezem, hogy majd kinövik.
Olyat meg pláne nem ismerek (szerencsére), akik előnyben részesítenék a romákat. Egyik nemből sem ismerek ilyet, épp ellenkezőleg.
De nyilván sokfélék vagyunk, sokaknak az arabok vagy a négerek jönnek be.
Aztán más kérdés, hogy mennyire könnyű európaiként összejönni egy koreaival pl, mert azoknak elég ritkán jönnek be a (hozzájuk képest) nagydarab férfiak vagy nők.
Férfiak jönnek 99.9%ban.
Pont ez gond a bevándorlásukkal.
Nők csak Ukrajnából jönnek.
Az összes többi vendégmunkás az pasi.
Amúgy meg a kínaiaknál fegyelem van. És nem díjazzák a rasszok keveredését. Főbenjáró bűnnek számít náluk. Ha a nő összejönne magyar pasival, akkor első körben nagyon keményen megverné a többi kínai. Ha ebből se ért akkor hazaküldik,ha ez se elég, akkor kinyírják. Szóval kínai csaja kB senkinek se lesz.
18.
A nőknek szabad kövérnek lenni, a férfiaknak nem annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!