Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mit csináltok hogyha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit csináltok hogyha nyíltan néz titeket egy srác ?

Figyelt kérdés
aug. 20. 10:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Semmit! Nem fordult még elő, mivel nem vagyok szep
aug. 20. 10:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha utcán random vagy akárhol. Akkor semmit, max nyugtázom magamban, mivel abbol hogy lesnek úgyse lesz se ismerkedes se kapcsolat se semmi.

Ha meg hozzám is szólnak vmi small talkot még abbol se lett eddig semmi a számom elerhetőségeim pl nem kérik el sem.

Ha kollega vagy haver ismeros akárki akkor megkérdezem miert néz akar e vmit mondani kerdezni, vagy minek veszi fel a kontaktot velem. (Persze ezeket kedvesen) vagy barkobázok. Pl kérsz te is?(mivel nem tudom mit akar épp)

aug. 20. 11:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha bejön, akkor nézem én is. Ha nem, akkor igyekszem kerülni a tekintetét tudatosan.
aug. 20. 18:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha tetszik, viszonzom. Mást nem, és mivel ő sem, így ennyiben is marad a dolog.

Mit kellene?

aug. 20. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!