Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért volt ez sértő ennyire?
Bevásárolni voltunk ma 200méterrel arrébb lévő üzletbe. Bevásároltunk és neki csak egy tálca tojást kellett haza hoznia meg a bevásárló kocsit vissza tenni.
Én elindultam haza a 2 nagy táska cuccal mert nehéz volt.
Ő nem tudta kivenni a aprót a kocsiból és én mért hagytam ott..olyan patáliát levágott..
Meleg van, démonok jönnek mennek, az emberek alig élnek, érezni a feszültséget a 20-a miatt. A várúr is érzi a feszkót, készül is rá rendesen. Gondolom nem véletlenül kérik a lakosságot, hogy rakják le a kocsijaikat..és ne használják..
Légy türelmes..
2 nehéz táska cuccot le lehet tenni a földre gond nélkül, a tálca tojást nem. És két kézzel kell fogni, ha nem profi pincér.
Mindkertten nyoömik vagytok. Te is.
#7 amúgy nőként nem értem, amikor hisztizik meg nyávog már a nyolcadik csaj az utcán, közben még csak 100 métert tettem meg.
Munkatársnőim meg X órán keresztül szidják a párjaikat, mert mondjuk elfelejtettek tejet hozni előző nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!