Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Őszintén, volt már valaha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén, volt már valaha valaki akinek sikerült itt megismerkedni Nővel?

Figyelt kérdés
Ez egy troll oldal.
aug. 18. 13:21
 1/5 anonim ***** válasza:
72%

Igen én 2015-ben.

3 évig voltunk együtt.

30/f

aug. 18. 13:38
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

ha hiszed ha nem lehet itt nőt találni, csak jól kell írni viszont ha kinézetben nem ütöd meg a minimumot akkor itt is kosarat fogsz kapni, velem például tök jól el tudnak dumálgatni, csak mikor kiderül hogy túlsúlyos vagyok akkor eltűnnek.

magyarán aki az életben vmi miatt sikerteln az itt is az lesz csak később jön a pofára esés. ezért nem szabad itt ismerkedni mert úgy se lesz belőle semmi.

aug. 18. 14:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem még nem sikerült.
aug. 18. 16:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne csináld már, hisz annyi ilyen jellegű kérdés van, ahol kialakult kapcsolatokról mesélnek.
aug. 18. 17:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Évekkel ezelőtt több mint tíz csaj megvolt innen, párkapcsolat is volt. Ma már ellepték az oldalt az életképtelen barmok és a nők jelentős részét elzavarták innen.
aug. 18. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!