Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél ilyen szavak hallatán?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ilyen szavak hallatán?

Figyelt kérdés
A pszichológus azt mondta hogy a barátnőm mindig is a betegséget "választja" ahelyett hogy erőt venne magán.
2024. aug. 17. 16:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt neked kell tudnod, de iszonyatosan nagy erő kell ahhoz, hogy valakit kihúzz a saját mocsarából - és ha az illető nem is akarja ráadásul (amint ezt a pszichológus sugallja), akkor teljesen felesleges is. Én nem vessződnék vele.
2024. aug. 17. 16:51
 2/12 anonim ***** válasza:
Erősen elgondolkodnék azon, vajon szükség van-e az én életemben egy ilyen tudatossági / személyiség "fejlettségi" szinten lévő emberre. (Spoiler: nincsen.)
2024. aug. 17. 16:52
 3/12 anonim ***** válasza:
75%
Szó nélkül elköszönnék egy ilyen "pszichológustól". Egyrészt mert a beszéde árulkodó, másrészt mert informálatlan, harmadrész meg orvosnak egy nulla.
2024. aug. 17. 16:52
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
3+ egyet ne felejts: attól hogy valaki végig seggelt egy iskolát, és DR került a neve elé-még csak a társadalom mondja orvosnak. Orvos az aki személyes ügyeként tartja, a legjobb tudása szerint a páciense gyógyulását, és az összes rendelekézére álló információt keresi kutatja... Az aki egy nehezebb embert ennyivel elintéz-az nulla.
2024. aug. 17. 16:54
 5/12 anonim ***** válasza:
Orvos az, aki soha nem mond le a betegéről.
2024. aug. 17. 16:55
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Mesélek egy valós, megtörtént esetet kérdező.Hogy képbe legyél mi is egy orvos: Adva van egy család, akkoriban a 2008-as gazdasági válság idején az édesanya munkanélkülivé vált, és csak alkalmi munkákat tudott találni egy bizonyos ideig, több gyerek volt a családban. A legkisebb gyereknek szükség volt endokrinólógusra, az államiban elhajtották mondván nincs semmi gond a gyerekkel stb. de az anyuka csak nem nyugodott, és igaz 4 hónapjába telt, de összeszedte a gyereknek a neves Budai Magán intézménybeli híres endokrinólógushoz a bejutást első vizitre+vérvétel. A doki egyértelműen azonnal a leletek értelmében mondta, hogy jól látta az anyuka a gyereknek szüksége van az endokrinólógiára, és jó hogy nem hagyta az anyuka magát. Majd oda fordult az anyukához, és rákérdezett, hogy vele mi van? Mondta neki az anyuka hogy majd ha a gyerek rendbe jön, majd utána következik-neves Budai nagyhírű intézményről van szó II.kerületben.

Az orvos az alábbit mondta, szó szerint: Tudja mit anyuka, én átveszem magukat államira.És átvette mind a gyereket, mind a felnőttet, és azóta is kezeli. És amire a kollégái évek alatt nem jöttek rá, az neki azonnal felmerült. A legkisebb gyerek már felnőtt.

Na én az ilyen embert hívom Orvosnak.

2024. aug. 17. 17:07
 7/12 A kérdező kommentje:
Csak nem csinálja azt amit ad neki feladatot és látja rajta a motiváció hiányát.
2024. aug. 17. 19:30
 8/12 A kérdező kommentje:
A betegséget választja mint menekülést ahelyett hogy dolgozna magán
2024. aug. 17. 19:30
 9/12 anonim ***** válasza:

Bótos', a ti sztoritokat tudjuk...

Ettől eltekintve legyintenék flegmán, hogy na jó' van, ennyit a "szakemberről", mondtam én, hogy szart sem érnek ezek, ő is csak jött egy szerinte nagyon sokat mondó meglátással, miközben látszik (pont ebből is), hogy meg sem értette a problémát, a helyzetet.

2024. aug. 17. 19:50
 10/12 anonim ***** válasza:
2024. aug. 17. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!