Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bele gondolt már valaki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele gondolt már valaki?

Figyelt kérdés

Bele gondolt már valaki, hogy felesleges élnie, mert nem talál boldogságot?

Mindenki azt mondja, hogy a lényeg a pénz, sokáig én is így gondoltam, de rájöttem, hogyha nincs kit szeretnem, minden éjszaka, csak könnycseppekkel együtt tudok elaludni.

Hiába a jól fizető állás.

SEMMIT NEM ÉR.

Félreértés ne essen, nem kívánom a halált, de ha bárkit megmenthetnék a saját életem árán, aki megérdemli, nem haboznék.

24/F

aug. 16. 02:43
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
Akkor én megfordítom. Hiába van kit szeretned, ha nincs pénz, nagyon szar. Mert én még lemondok dolgokról, leszarom, de amikor azt látom, hogy akit szeretek, annak ez sem, az sem jut, nem telik rá...annál nincs szarabb.
aug. 16. 05:23
 2/5 anonim ***** válasza:
38%
Hát...szeresd magad...az is valami...
aug. 16. 06:40
 3/5 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
Hát keress valakit, akit szeretsz. Tudod, vannak más emberek a munkahelyeden, a lakóhelyeden, ismerkedhetsz bárhol bárkivel.
aug. 16. 07:23
 4/5 A kérdező kommentje:

Ne essen félreértés, nem a csajozással vannak gondjaim, de viszont pár új partner, csak ideig óráig tesz "boldoggá".

Nem találok egy gyönyörű lelkű társat magam mellé.

Az első válaszolóhoz szólva...

Ha valaki azt mondaná nekem, higy megkapnám a tökéletes társat, hogy lássak egy kis értelmet az életemben, akkor belemennnék, újra felépítenék mindent, az anyagiakat bármikor pótolni lehet, de egy olyan embert akire nekem szükségem lenne, nagyon nehéz.

aug. 16. 21:51
 5/5 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
na, találtál társat?
dec. 27. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!