Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért lehet ez? Bővebben lent.
Egy fiúval megismerkedtem múlthéten. Szimpatikus volt, én is neki. A munkahelyünkön láttuk meg egymást. Bejelölt facen, majd írt is. Közölte, hogy szívesen megismerne, fogadtam a közeledését.
Én 22 éves vagyok, ő 23. Normálisnak tűnt, elmondása alapján én is neki. Minden jó volt, megvolt a kölcsönös szimpátia, viszont megakadtunk egy helyben. Máskor ha egy fiúval elkezdek beszélgetni egyből feljön a találkozás még akkor is ha messze vagyunk.
Ő meg egy szóval sem hozza fel. A munkában ha én nem szólok hozzá akkor ő sem. Azt írta nekem hogy úgy látja rajtam hogy én nem akarok foglalkozni vele és úgy nem tud lazább lenni ha közben végig arra gondol hogy én lehet nem is akarok semmit. Ezért többször is rákérdezett már hogy én biztos akarok-e ismerkedni. Megnyugtattam elmondtam hogy igen persze, nem tudom miből jön le az neki hogy én nem szeretnék tőle semmit. Mivel én nőként még többször is szólok hozzá mint ő. Amúgy nagyon jófej tényleg, segítőkész, csak annyira szótlan és visszafogott. Most is így a napokban hiába megyek oda hozzá még a haverjai társaságában is, nem nyit felém, nem szól hozzám semmit csak ha én. Én meg csak úgy ott ültem 6 fiú közt dísznek. (Nem arról van szó hogy szégyellne engem vagy bármi, mert ők is beszélgetnek velem néha meg érdeklődnek, piszkálnak minket értitek.) Ma meg egyáltalán nem foglalkozott velem csak végig a barátaival volt velük ment mindenhová engem meg levegőnek nézett, nagyon rosszul esett amúgy.
Hát más belevaló férfi otthagyja a barátait odajön hozzám félrehív kettesbe, érdeklődik nyitott meg minden. Vagy ha nem is hagyja ott a baráti körét de odaül hozzám beszélget velem, elhív találkozni ha már nagy komoly ismerkedésről van szó ugye, de ő semmi.
Olyan szívesen elmondanám ezeket neki, de utoljára én írtam neki, visszakérdeztem hogy vele mizu, de nem válaszolt (még). Meg hát igazából ha ezeket nekem kell egyáltalán elmondanom már rég rossz ha ilyen alap dolgok nem jönnek maguktól.
Nem tudom mi ez nála. Nem hinném hogy azért van mert úgy látja rajtam hogy ő nem érdekel engem, mert én próbáltam felé nyitni meg keresni a társaságát, ha ez neki nem elég..
Mit gondoltok mit tegyek?
Szeri tem nem.is akarta veled annyira az egészet, könnyebb volt rádkennie, hogy ő azért nem tette, mert azt hitte nem akarsz semmit, tehát még játszmázik is!
Az ilyet hagyd a p*csába, ne foglalkozz vele!
Önbizalomhoányos, szégyenlős, tapasztalatlan esetleg.
Szerintem nem passzoltok, kulonben ez már megindult volna valamerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!