Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért lehet ez?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért lehet ez? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Egy fiúval megismerkedtem múlthéten. Szimpatikus volt, én is neki. A munkahelyünkön láttuk meg egymást. Bejelölt facen, majd írt is. Közölte, hogy szívesen megismerne, fogadtam a közeledését.

Én 22 éves vagyok, ő 23. Normálisnak tűnt, elmondása alapján én is neki. Minden jó volt, megvolt a kölcsönös szimpátia, viszont megakadtunk egy helyben. Máskor ha egy fiúval elkezdek beszélgetni egyből feljön a találkozás még akkor is ha messze vagyunk.

Ő meg egy szóval sem hozza fel. A munkában ha én nem szólok hozzá akkor ő sem. Azt írta nekem hogy úgy látja rajtam hogy én nem akarok foglalkozni vele és úgy nem tud lazább lenni ha közben végig arra gondol hogy én lehet nem is akarok semmit. Ezért többször is rákérdezett már hogy én biztos akarok-e ismerkedni. Megnyugtattam elmondtam hogy igen persze, nem tudom miből jön le az neki hogy én nem szeretnék tőle semmit. Mivel én nőként még többször is szólok hozzá mint ő. Amúgy nagyon jófej tényleg, segítőkész, csak annyira szótlan és visszafogott. Most is így a napokban hiába megyek oda hozzá még a haverjai társaságában is, nem nyit felém, nem szól hozzám semmit csak ha én. Én meg csak úgy ott ültem 6 fiú közt dísznek. (Nem arról van szó hogy szégyellne engem vagy bármi, mert ők is beszélgetnek velem néha meg érdeklődnek, piszkálnak minket értitek.) Ma meg egyáltalán nem foglalkozott velem csak végig a barátaival volt velük ment mindenhová engem meg levegőnek nézett, nagyon rosszul esett amúgy.

Hát más belevaló férfi otthagyja a barátait odajön hozzám félrehív kettesbe, érdeklődik nyitott meg minden. Vagy ha nem is hagyja ott a baráti körét de odaül hozzám beszélget velem, elhív találkozni ha már nagy komoly ismerkedésről van szó ugye, de ő semmi.

Olyan szívesen elmondanám ezeket neki, de utoljára én írtam neki, visszakérdeztem hogy vele mizu, de nem válaszolt (még). Meg hát igazából ha ezeket nekem kell egyáltalán elmondanom már rég rossz ha ilyen alap dolgok nem jönnek maguktól.

Nem tudom mi ez nála. Nem hinném hogy azért van mert úgy látja rajtam hogy ő nem érdekel engem, mert én próbáltam felé nyitni meg keresni a társaságát, ha ez neki nem elég..

Mit gondoltok mit tegyek?

aug. 14. 23:51
 1/7 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem szórakozik. Az is lehet fogadást kötött a haverjaival, hogy el tud e hívni valahova. A helyedben nem erőlködnék tovább.
aug. 14. 23:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én offolnám a srácot, komolytalan. Ha tényleg érdeklődne, akkor ezek nem okozhatnának problémát.
aug. 15. 00:08
 3/7 A kérdező kommentje:
De nekem tényleg úgy tűnt eddig, hogy nagyon szeretne tőlem valamit. Mikor kettesben beszélgettünk és mentünk éppen valahova, mögöttünk odajött az egyik barátja és egyből rászólt hogy ne hallgatózzon. Eleinte odajött az én részlegemhez ahol dolgozom és megvárt meg elkísért mindenhová, láttam rajta mindig hogy zavarban van meg kellemetlenül érezte magát ha a haverjai beégették előttem, észrevettem hogy próbál úgymond vagánykodni előttem meg ilyenek. Ezek csak arra utalnak hogy érdekelném nem? De ma meg így viselkedett hogy levegőnek nézett. Nehogy már nőként nekem kelljen irányítani meg előremozdítani mindent. Egy férfi tudja a dolgát.
aug. 15. 00:28
 4/7 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem tele van komplexusokkal és azt sem tudja, mit csináljon egy nővel. Szégyenlős, gondolom nem látott jó mintát sem, és ami gázabb, hogy a komplexusai miatt rávetíti a nőre, hogy az nem akar ismerkedni vele. Na ez az ami szerintem idegesítő lehet hosszútávon. Megpróbálkozhatsz vele, hogy küzdesz pár hétig üzengetésekben és ha már eltelt egy kis idő (hogy ne rögtön ezzel kezd), határozottan megmondod neki, hogy neki kell cselekednie, ha szeretne tőled valamit. De hosszú távon kezdeni kell valamit a poblémáival, és ki tudja, ezen egy kapcsolat segítene e neki, vagy sokéves harc jön, aminek a végén elmegy pszichológushoz, mert már 10 éve besz-r a nőktől...
aug. 15. 00:55
 5/7 anonim ***** válasza:
69%
Bírom mikor leírják, hogy hagyd, mert nem kellene utána futni, erre elkezded mentegetni a helyzetet. Lehet hogy érdeklődőtt, de mint látható már nem akar semmit. Te meg itt rá vagy pörögve a semmire. Nem véletlenül nem ír vissza. Fel kellene fogni és tovább lépni. Szerintem már neki kellemetlen az egész.
aug. 15. 05:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Szeri tem nem.is akarta veled annyira az egészet, könnyebb volt rádkennie, hogy ő azért nem tette, mert azt hitte nem akarsz semmit, tehát még játszmázik is!

Az ilyet hagyd a p*csába, ne foglalkozz vele!

aug. 15. 07:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Önbizalomhoányos, szégyenlős, tapasztalatlan esetleg.

Szerintem nem passzoltok, kulonben ez már megindult volna valamerre.

aug. 15. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!