Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig taliztam egy pasival, szerető voltam. De már nincs kedvem talizni. Írtam is Neki. A boltjában szexeltünk mindig, van kamera is. Bérli az üzletet. Gondom nem lehet belőle ?
Egyenlőre annyit írt vissza sms- Ben, hogy nagyon bosszantó vagyok már Neki.
29/ N
De am én is ezt tapasztalom mindig.
Hogy igazából nekem az igényem az hogy elviszem egy rendes helyre enni, aztán sétálok vele és beszélgetünk.... Közben puhítom, de ez egy ábránd. Mert igazából ő puhít engem ezzel.
Mert a nők igénye annyi amit írsz.
Ba ssza meg őket vki akárhol.
A kocsiban vagy a bokorban.
Ezt am már régen tudom.
Mert csináltam hogy elmentem a nőért, Beígertem hogy elmegyünk ide meg oda... Aztán tali után 10 perccel elővettem a farkam és kajak leszoptak.
Szóval igazuk van.
Az én igényem a vacsi, a némi pia egy kis romantika.
Nem a nőké.
De én elfogdtam ezt, és hálás vagyok a sorsnak hogy megmutatta ezt az igazságot nekem.
Szóval én nem háborgok ezen.
7# sok a kva azt szokták mondani. Te kvázi ilyeb nőkre vadasztál akkor mit csodalkozol?
Vagy lehet te is olyan vagy es a hasonlók vonzak egymást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!