Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Eddig taliztam egy pasival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig taliztam egy pasival, szerető voltam. De már nincs kedvem talizni. Írtam is Neki. A boltjában szexeltünk mindig, van kamera is. Bérli az üzletet. Gondom nem lehet belőle ?

Figyelt kérdés

Egyenlőre annyit írt vissza sms- Ben, hogy nagyon bosszantó vagyok már Neki.

29/ N

aug. 14. 19:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Milyen gondot szeretnél? Megzsarol, hogy nyilvánosságra hozza és azzal lebuktatja saját magát is? Nem túl életszerű. Mondjuk a boltban, kamerák tudtával és azok előtt szexelés sem, ha már itt tartunk.
aug. 14. 19:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha van rólatok rögzített felvétele, akkor bosszúból akár közzé teheti itt-ott a videókat.
aug. 14. 19:10
 3/8 anonim válasza:
90%
Igényes egy bekamerázott boltban dugni... Nincs egy lakás vagy egy szoba egyikőtöknek sem? Esetleg a csávó nős? Ha felteszi valahová a videót hát így jártál. Talán megtanulod hogy miért jár az ember igazából boltba...
aug. 14. 19:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
És a közzététellel a jó hírét, a megélhetését kockáztatná...
aug. 14. 19:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha bosszantó vagy neki akkor minek taliznál?
aug. 16. 18:32
 6/8 anonim válasza:
25%
Ha még lennél szerető, írj 😊
aug. 19. 09:10
 7/8 anonim ***** válasza:
12%

De am én is ezt tapasztalom mindig.

Hogy igazából nekem az igényem az hogy elviszem egy rendes helyre enni, aztán sétálok vele és beszélgetünk.... Közben puhítom, de ez egy ábránd. Mert igazából ő puhít engem ezzel.

Mert a nők igénye annyi amit írsz.

Ba ssza meg őket vki akárhol.

A kocsiban vagy a bokorban.

Ezt am már régen tudom.

Mert csináltam hogy elmentem a nőért, Beígertem hogy elmegyünk ide meg oda... Aztán tali után 10 perccel elővettem a farkam és kajak leszoptak.

Szóval igazuk van.

Az én igényem a vacsi, a némi pia egy kis romantika.

Nem a nőké.

De én elfogdtam ezt, és hálás vagyok a sorsnak hogy megmutatta ezt az igazságot nekem.

Szóval én nem háborgok ezen.

aug. 19. 17:29
 8/8 anonim ***** válasza:

7# sok a kva azt szokták mondani. Te kvázi ilyeb nőkre vadasztál akkor mit csodalkozol?

Vagy lehet te is olyan vagy es a hasonlók vonzak egymást

aug. 21. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!