Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi oka van, ha ezt teszed? Igazam van?
Adott egy szitu, ahol a most már exem, a volt szeretőjének mesélte, hogy egy férfi barátjával ausztriában járt, ez a barát voltam én.
Az exem válasza, hogy ő nem engem titkolt el, hívott barátnak, mert férfiről beszélt és az én kiakadásom a nem szép..
A másik része, hogy találkozgattak is, amit eltitkolt és szerinte ez is rendben volt.
Mivel még ír, hogy mennyire túl reagálom és a testvérem is próbálja meggyőzni, hogy mindent is félre értettem, ezért szeretném neki az itteni válaszokat megmutatni majd szépen letiltani.
Ugye, hogy nem velem van a baj, ha számomra egyértelmű, hogy maximum akkor hazudnék a páromról, ha szeretnék a másikkal kapcsolatban maradni bármilyen szinten és tudom, ha elmondanám hogy mással vagyok, akkor többet nem beszélne velem az a személy. Igaz vagy tényleg én vagyok paranoiás és bolond?
En ha ugy adok elő nyaralásokat vagy sztorikat hogy pl ismerősömmel voltam, azt azért teszem mert mikor exekrol beszélek nem is a sztori erdekli hanem visszakérdez hogy jó sok exed volt(nem sok exem volt hanem párral van ezeregyy jó sok sztorim), burkoltan vagy le vagyok r.bancizva igy, vagy a másik hogy megvádolnak hogy amiért az exrol beszélek akkor biztos az exem érdekel.
Senkit nem érdekel egy sztori vagy akármi amit mondok ha benne van az a szó hogy ex. Képesek csak ezt a szót kihallani és semmi mást nem.
Így már behelyettesítem mással pl egy ismerőssel
Ebben az esetben érthető is, de amikor velem van együtt és ezt az exének úgy meséli mintha egy férfival lett volna az más.
Főleg, hogy nagy sztori sem volt, csak szimplán mondta, hogy megy hazafele ausztriából. Erre kérdezte a nő, hogy kivel volt és jött a válasz, hogy egy férfi haverjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!