Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek megutalt? sztori lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megutalt? sztori lent

Figyelt kérdés
szoval, szombaton ittunk igy 4en haverok +nenam. es kicsit tulzasba vittem es kicsiket beutott a pia. szoval a lenyeg annyi, hogy nenam bent fekudt velem es sirtam neki mindenrol es kicsuszott a szamon az, hogy meg akarom/ akartam fektetni.. es erre igazabol annyit mondott hogy semmibaj stb stb. szerintetek megutalt? mert igazabol azota kevesebbet is beszelunk.
2024. aug. 12. 13:42
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
8. valamiert ereztem hogy egyszer betalal egy ilyen is:D termeszetesen mindketten elmultunk mar 18, mellesleg en 5 honappal idosebb is vagyok, csak hogy tisztaban legyel vele.
2024. aug. 12. 17:32
 12/22 A kérdező kommentje:
7. persze nem birom piat, eletemben nem ittam ennyit mint azon a napon. igen, bogtem mert hianyzott es a tobbiek azt mondtak hogy haza ment nenam:D es akkor mivan ha perverz vagyok? igen az vagyok, de szerintem k.rvara nem gaz ha az vagyok, mert segitek. MASOK IS AZOK:)
2024. aug. 12. 17:35
 13/22 A kérdező kommentje:
10. igen, mikor meg, nem tudtam hogy rokonok vagyunk. (soha nem tartottam a kapcsolatot apukam feloli rokonokkal. de azota mar teljesen kiment belolem ez a gondolatfoszlany..
2024. aug. 12. 17:37
 14/22 anonim ***** válasza:
#11 akkor mit keresel a "tini párkapcsolat"-ban egyelek meg. 🤗
2024. aug. 12. 17:47
 15/22 anonim ***** válasza:

Navárjegypicit!

Fekszel bent az ágyban a "nenával" full készen, miközben az asztalnál kint vedelnek és ezt végignézik.

Azt hiszed egy random csaj, mert bárki bemehet. Bőgsz, épp megteszed a vallomást, amikor apád bejön a felessel a kezében és rádordít, hogy mit csinálsz a húgommal?!

Erre te megvilágosodsz, hogy amúgy rokonok vagytok de hát perverz vagy, nincs ebben semmi, de legalább ne utáljon meg..

2024. aug. 12. 18:05
 16/22 A kérdező kommentje:
14. na mert hova irjam akkor? a szexualitashoz? egyem azt a nagyon okos fejedet:3
2024. aug. 12. 18:09
 17/22 A kérdező kommentje:
15. latom neked is nagyon sok eszed van, okoskodni tudsz de ertelmezni nem. na mindegy.
2024. aug. 12. 18:15
 18/22 anonim ***** válasza:

"persze nem birom piat, eletemben nem ittam ennyit mint azon a napon."

Ha tudod hogy nem bírod, minek piálsz?

"igen, bogtem mert hianyzott es a tobbiek azt mondtak hogy haza ment nenam:D "

Hát én felnőtt fejjel még életembe nem sírtam rokon után, hogy az haza ment, bármennyire is szerettem.

"es akkor mivan ha perverz vagyok? igen az vagyok, de szerintem k.rvara nem gaz ha az vagyok, mert segitek. "

Gyenge érv, de oké. Szóval lehetsz perverz mert segítesz.

Nem gáz, de mégis mossdatod magad.

2024. aug. 12. 18:24
 19/22 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy megutált. Lehet letudta egy sima ,,Ez kész van, be van rúgva, mint az állat" gondolatokkal. Vagy azóta is azon agyal, hogy nem is lenne ez egy rossz parti. Kitudja, még valóra válhat az álmod és Alabamába se kell hozzá költözni. 😀

Tudod, ha rokont veszel el legalább a vagyon a családban marad XD Amúgy meg ez bevett szokás volt az uralkodó és arisztokrata családoknál. Legalább átérzed, milyen volt nemesnek lenni.

2024. aug. 12. 18:27
 20/22 anonim ***** válasza:

#16 ajánlom figyelmedbe a "felnőtt párkapcsolatok"

-> "társkeresés problémák" fület 😂

2024. aug. 12. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!