Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt egy nő barátom?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy van barátja, néha említi is őt, miközben beszélgetünk (bár nem túl gyakran), ezzel egyetemben viszont olyan jeleket ad, olyan dolgokat mond, amik szerintem és egy-két nő ismerősöm szerint is már túllépik a baráti viszonyulást.

Voltatok már ilyen helyzetben, akár egyik, akár másik oldalról? Ha igen, mi lett belőle, kiderült, miért csinálja ezt?

aug. 10. 14:27
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
Hocs csicskítson.
aug. 10. 14:37
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
Jo vagy lelki szemetesnek vagy elmennj valahova
aug. 10. 14:38
 3/10 anonim ***** válasza:
69%

Voltam ilyen helyzetben,sokáig nem tudtam mit kezdjek ezzel az egész helyzettel aztán szépen távolságtartó lettem és kerültem.

Egyébkent ferfi nő között nincs barátság.

aug. 10. 14:42
 4/10 anonim ***** válasza:
89%

Mert bír téged. Mert akár össze is jönne veled, ha nem lenne pasija. Mert jólesik neki a társaságod, jólesik neki, hogy meghallgatod, hogy figyelsz rá, hogy melletted érdekesnek érzi magát, jó nőnek érzi magát. Ha a pasijával régen van együtt, lehet, hogy ezeket a dolgokat már nem kapja olyan intenzíven tőle, de nálad megtalálta. Ez nem jelenti, hogy ott akarja hagyni vagy hogy annyira rossz lenne neki abban a kapcsolatban. Az is lehet, hogy azokat az impulzusokat, amiket tőled kap, a kapcsolatában kamatoztatja. Pl. mert jobban elhiszi magáról, hogy érdekes és igazán jó nő, ez pedig pozitív hatással van az egész életére valamint a meglévő kapcsolatára.

Nőként válaszoltam.

aug. 10. 14:57
 5/10 anonim ***** válasza:
30%
Azért mert nem boldog a párjával és te lennél neki a pótlék míg össze nem szedi magát aztán kipenderít téged.
aug. 10. 15:02
 6/10 anonim ***** válasza:
74%

Addig nem akar kilépni a kapcsolatából, amíg nem fix az új pasi. Esetleg a párjával is él, és alap neki, hogy más biztosítson neki lakhatást?

Szereti, ha mások futnak utána...

aug. 10. 15:18
 7/10 anonim ***** válasza:
83%
Az asszony ingatag...
aug. 10. 15:36
 8/10 anonim ***** válasza:
74%

Nehéz úgy válaszolni hogy nem írsz konkrétumot.

Vannak emberek akik csak simán közvetlenebbek, de ők mindenkivel ilyenek kivétel nélkül. Csak veled viselkedik úgy, ahogy, vagy mással is?

aug. 10. 16:00
 9/10 anonim ***** válasza:
74%
Mert veled nem el egyutt ezert nincsennel gondok ezert is pihenteto kellemes neki a szemelyed , de aztan jonne az osszekoltozes es veled is gondja lenne es mas fiu baratra menne ra.. vannak ilyen no tipusok.. gondolom 18-22 ev kozotti lehet.
aug. 10. 16:04
 10/10 anonim ***** válasza:

Hasonló a szitu nálam is. Tudván, hogy van párja elég érdekes bár azt tudom,hogy nem zökkenőmentes a kapcsolata, megsem akarok nyomulni mert lehet, a ketértelmű dolgok ellenére félreértem a szitut.

Én tervezem,hogy szóba hozom a dolgot, mert nem kicsit nyomaszt.

aug. 10. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!