Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy enyhén szemtelen viselkedésű huszonéves csaj lehet vonzó egy 50 éves pasas szemébe főleg ha a pasinek bejön a csajszi ??
Utolsó arra gondoltam hogy még az apakomplexusos 20-on éveseknek is nagy már a korkülönbség egy 50-essel.
30-osak nagyrészének is de anyagi+apakomplexus keveréke okán van néhány akinek elmegy
50 éves férfi még bőven lehet nagyon fitt, akkor pedig magas tesztoszteron szintje miatt késztetést érez a promiszkuitásra. (Ezen nem változtat semmi civilizációs máz, mert az alapjai biológiaiak.)
Pont ha sikeresebb, akkor lehet sportszerű. Ez esetben nem olyan nőt választ játékszerének, akiről érzi hogy mélyebb érzelmű, sérülékenyebb.
Ha rendes nőnek lát, kis játékos szemtelenkedéssel, akkor nem téged akar prédának.
Én huszonéves nőként nagyon ritkán látok vonzó 50-est. Ezerből 1.
Amúgy ez a kérdés full értelmetlenül lett kiírva. Lehet vonzó a lány a pasinak, ha a pasinak bejön a csajszi? Nem, ha bejön neki, akkor biztosan nem lehet vonzó a számára xD
Köszönöm 13-as hogy alátámasztottad az írásom.
Ezért sem értem hogy miért pontozták le hogy egy átlagos(99%+) 50 éves férfi leharcolt egy jóval fiatalabb lány/nő szemében és olyan mértékben hogy egy aranyásó 20+ as lány/nő se találja vonzónak
A feszes 20 éves csak a p.nádat látja.
A szonnyadt 50es a nőt is. Tud nőként kezelni és nemcsak egy liknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!