Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért? Mit csinaljak?

Figyelt kérdés
2 eve BOLDOG parkapcsolatban elek. Volt 6-7 eve egy 3 eves tavkapcsolatom. 1. nagy szerelmem volt, es en is neki. Sajnos en b@szt@m el anno…amikor ugy ereztem keves vagyok neki, elkezdtem massal beszelni ami kiderult es annyi is lett. Aztan lett egy 2 eves kapcsolata. Es kb 2/5-3 eve beszeltunk utoljara, de nagyon de nagyon jo volt. Lattam meg remenyt. Ugy volt talalkozunk, miattam vesz ki szabadsagot. Aztan eltunt…valoszinuleg megijjedt. Aztan megszakadt a beszelgetes, es utana par honappal kesobb megint felbukkant a semmibol. Beszelgettunk megint, es olyan volt mint regen csak “jo barati” de nem talalkoztunk mar 6-7 eve! Mindent elmeselt magarol mi tortent azota vele stb…es vegul de nem utolso sorban, bejelolt 1 honapja, nem jeloltem vissza. Aztan torolte a jelolest 1-2 nap mulva. Es hat most uj parkapcsolata van. Es egy picit “zavar” nem az, hogy zavar de na…valahogy rosszul esett. :)
aug. 8. 17:57
 1/2 anonim ***** válasza:

Játszmáztál, továbblépett és most te vagy ezen megsértődve...

Talán rendet kéne tenned az érzelmeidben, mit is akarsz valójában, mert sztem magad előtt sem tiszta, ki vagy és merre az előre.

aug. 8. 18:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Foglalkozz a pároddal. Neked hogy esne, ha a mostani párodtól olvasnál egy ilyen kérdést itt gyakorin? Kb azt ismered el, hogy csak egy szamár a ló helyett...
aug. 9. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!