Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek h ne legyek prűd?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek h ne legyek prűd?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért vagyok az a családom tök normális, pár éve alakult ki nálam, elvörösödöm és zavarba jövök, ha szóba jönnek a fiúk, a szerelem stb..
2010. nov. 1. 22:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egy igazi kincs vagy! Manapság, amikor szinte minden lány a ribancokat tartja a példaképének, te vagy az üdítő kivétel! :)
2010. nov. 4. 10:01
 12/15 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, és egyátalán nem vagyok prűd, de ez nagyon cuki szerintem :)

Gond már csak akkor van ha lesz egy barátod akit szeretsz, és nem mersz vele ilyenekről beszélni.

2010. nov. 4. 10:47
 13/15 anonim ***** válasza:
Ez nem prűdség, hanem úgy hívják, hogy egészséges szeméremérzet. Nem is kell senkinek kiteregetni a szerelmi-szexuális életünket, az csak rám meg a páromra tartozik.
2010. nov. 4. 11:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Ez nem prüdség.
2010. nov. 4. 12:17
 15/15 anonim ***** válasza:

Prüd az, aki nem veszi tudomásul, hogy a szexualitás normális és természetes dolog.

A tied "csak" zavar, ami természetes, főleg, ha még fiatal vagy.

Zavarba jönne egy konrét pasitól még idősebben is normális, ha viszont 30-40 évesen lennél zavarban attól, hogy általánosságban pasikról beszének, na az már baj lenne.

2010. nov. 4. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!