Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még nem dolgozta fel, és ezért nem akar tőlem már semmit?
Figyelt kérdés
Megismertem a neten egy lányt, kb. 1 évig csak írtunk, úgymond internetes barátok lettünk. Sokszor próbálkoztam nála, de mindig elutasítást kaptam. 3 hónapja kb. volt egy mélyebb beszélgetésünk, ott elmondta, hogy 3 éve ki tudott lépni egy bántalmazó kapcsolatból, és azóta képtelen megbízni bármiben. Aztán találkoztunk rengetegszer, eleinte nagyon visszahúzódó volt, de aztán feloldódott. Oda bújt hozzám, megölelt, megcsókolt. Viszont minden ok nélkül elkezdett távolodni, és azt mondta, neki ez nem megy. De nem értem, nem tettem semmi olyat, ami miatt félnie kellene tőlem. Csak szerettem, ahogy azt megérdemli!aug. 8. 11:18
1/7 anonim válasza:
Te nem, de mint ahogy írtad is más előtted tett valamit. Sokan azt hiszik ilyenkor , hogy ők lesznek a hős lovagok akik megmentik a lányt és minden jobb lesz neki. De ez nem így működik. Te nem fogod tudni megoldani. Szakemberhez kell forduljon, és sok munkával túl fog tudni lépni a traumáin.
2/7 anonim válasza:
Maradj mellett és segíts neki ha annyira fontos számodra.
3/7 anonim válasza:
Örült, hogy közeledtél és hálás is neked, de megmaradtál barátnak.
4/7 anonim válasza:
Jó társaság vagy és azért megpróbált közeledni hozzád, de egyáltalán nincs oda érted úgy mint te érte és amikor végre rájött, hogy nem lehet erőltetni meg is mondta neked, hogy neki nem megy.
5/7 anonim válasza:
Bántalmazó kapcsolatból jöttem. Én megtanultam, hogy attól, mert az exem egy erőszakos brom, nem minden férfi az.
Viszont az első randin a már vőlegényemmel féltem. Jóbarátok voltunk (netes ismerkedéssel indult), de féltem attól, hogy megüt, felemeli a hangját, esetleg amikor felviszem hozzá a hátizsákom, bezár és ő is megerőszakol.
De ezeket a félelmeket el kell engedni a picsbe, vagy különben az életben nem lesz másik férfi-nő az életünkben.
A te barátnődnek kellene egy jó pszichológus, és majd azután ismerkedni, hogy feldolgozta a vele történteket.
6/7 anonim válasza:
amúgy meg bocs, de az, hogy odabújik, megcsókol!!! nem arra vall, hogy annyira félne, csak hülyéskedik veled. Főleg, mert utána meg lelép kb.
Kell ez neked?
7/7 A kérdező kommentje:
#6 ne úgy gondold el hor rám vetette magát, oda bújt de azt is elég félénken és én csókolta meg ő csak vissza csókolt
aug. 10. 23:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!