Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori, mennyire általános manapság Magyarországon, hogy a nő anyagi függésben van a férfitől? És mit gondoltok az ilyen kapcsolatokról? (nem a gold diggerekre gondolok most)
Szerintem egyre kevesebb, hogy egy nő anyagilag maximálisan a férfitől függ.
Amit hoztál példát, hogy az asszony nettó 300-at keres. Bár nem sok pénz, de ezzel már tud valamit kezdeni nem függ a másiktól teljes mértékben.
És, hogy mit gondolok a valódi függésről. Azt, hogy aki ezt ma nőként bevállalja az egy idióta.
Szerintem is gyakori. Az oka pedig az, hogy alacsonyak a fizetések és a gyerek ehhez képest drága és időigényes. Amennyiben egy nő szül, akkor jelentős időre kiesik a munkaerőpiacról (sőt karrier szempontjából hosszútávon megakad), tehát gyakorlatilag rászorul majd a másik keresőre. Sajnos ez az évek során ez egyre inkább növekszik: a gyerek ahogy nő fel, annál inkább költséges, egy válás pedig mindkét félnek - különösen a nőnek, aki általában eltartja a gyereket - nagy anyagi kiesést jelent.
Mondjuk nekem már gyerekként voltak olyan osztálytársaim, ahol a szülök borzalmas viszonyban éltek, kizárólag azért nem váltak el, mert egyedül, egy keresetből nem tudták volna fenntartani magukat. De egyébként az albérlet is akkor éri meg a legjobban (értsd: egyáltalán akkor kifizethető sokak számára), ha kétkeresős háztartásban él az ember.
Tulajdonkeppen az osszes no, aki gyereket vallalt, es a gyerem 0-2 éves kor kozott van...
Csaxolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!