Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti borotváljátok a kezeteket? Mért?
Én szőrtelenítőkrémet használok, mert jobban érzem magam, ha nem tiszta szőr a karom. Szőke, de sok. Nem érdekel kinek tetszik így, és kinek nem.
18/L
Istenments!!
Én epilálom az egész kezemet.
Miért?
Mert csúnya fekete szőröm van, és nem bírom elviselni.
Heti 1x megcsinálom, kb 1 óra az alapos munka. :D
De így legalább szép, sima.
18L
KEZET?? lol? o.O
szerintem nem jó.. bakker:D ha leborotválja csak vastagabb, sötétebb és erősebb fog visszanőni..
ue a hátszőrrel és egyebekkel.
22/f
Hülyeség, hogy vastagodik. Hogy befolyásolná a szőrtüszőt az, hogy a szőrszál végét levágjuk? (Tulajdonképpen az történik borotválásnál.)
Amúgy, hogyha már kezd nem tetszeni, fogom, aztán leborotválom. Nem kell túlbonyolítani. :)
Mármint hogy a karodat, ugye, nem a kézfejedet? :P
Szerintem lánynál teljesen rendben van, ha őt is zavarja. ;)
Hülye, az életben nem borotválnám... nem véletlenül van ott szőr, jó az ott.
Bár nekem szőke hajam van és a kezemen is világos a szőr, szval nem zavar. De ha fekete lenne sem borotválnám.
15/L
Nem borotválom, kozmetikussal gyantáztatom.
Azért, mert hormonális probléma miatt szőrösebb vagyok az átlagnál, és idegesít, hogy eléggé szőrös a karom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!