Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az a rendkívül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az a rendkívül elterjedt nézet, hogy egy nő (pusztán azáltal, hogy nő) egészen biztos, hogy bármikor talál férfit, nem is tízet egy ujjára, hanem akár százat?

Figyelt kérdés
2024. júl. 28. 18:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
83%
Engem állandóan megkeresnek, de kétlem, hogy bármelyik is komolyan gondolja. Élőben is volt, aki világosan megmondta, hogy csak szexet akar. Olyan is volt, aki mondta, hogy a felesége elutazott, menjek fel hozzá. Akkor láttam életemben először.
2024. júl. 28. 20:33
 12/23 anonim ***** válasza:
14%
Kevesebb a férfi lakosság létszáma; alapból a nő választ; összesítve sokkal több lehetőségei vannak mindenre.
2024. júl. 28. 21:03
 13/23 A kérdező kommentje:

3

"... tapasztalatból mondom, hogy sminkeletlenül, krumpliorral, rötyögő oldalhájjal is minden héten kapok 1-1 pasitól üzenetet, úgy, hogy mellé van kapcsolatom. A barátomnőm, akinek olyanok a lábai, hogy a ión oszlop kecsesebb és a melle két pici dudor, még több üzenetet is kap."

Nem egészen értem, hogy neten hogy látszik ezen tulajdonságok közül bármi is?

2024. júl. 28. 21:28
 14/23 anonim ***** válasza:

Facebookon kint van a képem (filtermentes), ismerősök ismerősei írnak, néha tök ismeretlenek. Van, hogy ügyintézés közben, postán szólítanak meg volt, hogy tömegközlekedési eszközön ült mellém és idegesített, strandon, ahol aztán tényleg minden látszik, könyvtárban.

Oké, én tényleg folyton jövök-megyek, meg extrovertált vagyok, de nem keresek szexre senkit, van.

2024. júl. 28. 21:40
 15/23 A kérdező kommentje:

14

Értem, köszönöm a válaszodat.

2024. júl. 28. 21:42
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
14 (3) valószínűleg elég jó nő lehet sminkeletlenül is meg minden. Hozzám strandon sem jön oda senki, nemhogy ügyintézés során vagy más hétköznapi helyeken szólítsanak meg. Vagy hogy ismerősök ismerősei meg ismeretlenek rám írjanak. Felfoghatatlan. Én a láthatatlan vagyok az előző oldalról, tehát átlag alatti, de még átlagosoknál sem hiszem, hogy ez megy.
2024. júl. 28. 21:50
 17/23 anonim ***** válasza:
Na hozzam pl soha a kutya oda nem jott ismerkedni, pedig vilag eletemben vekony es csinos no voltam, allandoan noiesen oltozom, magas sarku, natur smink, apolt, hullamos hosszu haj….kevesbe dekorativ ismeroshoz/baratnokhoz meg folyamatosan mentek oda, nem tudom, mi lehetett az ok. Es nem, nem az, hogy tulertekelem magam.
2024. júl. 28. 21:50
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
17, a 14 (3) a jövés-menésre meg az extrovertáltságára fogja. De hát más is megfordul ilyen helyeken, amiket említett, senki nem remete... Az extroverziónak pedig nem tudom, mi köze van ahhoz, hogy őt szólítják meg, nála kezdeményeznek. Az max. fordított esetben lenne releváns, ha ő menne, kezdeményezne.
2024. júl. 28. 21:56
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Mert sok pasi ki van éhezve és sry de bármi jó nekik.

Ettől függetlenül nem a bedellák fogják a 10/10 pasikat megkapni.

2024. júl. 28. 22:42
 20/23 anonim ***** válasza:

17 vagyok

Mondjuk en introvertalt vagyok, nem jartam bulizni, de azert tarsasagba igen meg bárokba, de ott sem nalam probalkoztak be, mindegyik azt feltetelezte, hogy mivel jol nezek ki, ugyis sok palim volt mar (pedig amugy egyaltalan nem), es nem mertek probalkozni (ezt tobbszor visszahallottam). De nem panaszkodom, evek ota komoly kapcsolatban vagyok, nyilvan nem eloben ismerkedtunk meg, hanem online de szerencsere jol alakultak a dolgok😅

Csak hianyzott, hogy valaki probalja nekem csapni a szelet, amikor folyamatosan azt lattam, hogy nalam elonytelenebb kulseju nok meg tucatszamra kapjak a bokokat :(

2024. júl. 28. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!