Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha undorodom az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha undorodom az ismerkedéstől?

Figyelt kérdés
A férfiak úgyis hazudnak már családom úgysem lehet a korom miatt
júl. 27. 07:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Akkor ne ismerkedj.
júl. 27. 07:35
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Ne ismerkedj.
júl. 27. 07:36
 3/12 anonim ***** válasza:
56%

Én olyankor szünetet tartok. Kiregizek tarskerrol.

Valoban gyomor kell hozzá mert hiába szórod ki a parasztokat vagy akik megbántottak attól már megmérgeztek mert tele vagy negativ érzéssel.

júl. 27. 07:37
 4/12 anonim ***** válasza:
34%
*hiába szórod ki vagy tiltod. Az érzés már benned van.
júl. 27. 07:39
 5/12 anonim ***** válasza:
48%
Attól, hogy nem lehet családod még lehetsz boldog valaki mellett. A rossz tapasztalatokat fogd fel tanulságnak, mik azok az előjelek, ahol valakit offolnod kell. Valaki 100.-jára is elköveti ugyanazt a hibát és nem tanul belőle, utána pedig panaszkodik, mindenki milyen hazug, holott te foglalkoztál szar emberekkel! Ezt a magam példájából mondtam. Nem mindenki hazug, csak óvatosabbnak kell lenned kivel adod össze magad!
júl. 27. 07:48
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez ilyan mint ezer rohadt alma kozt keresni egyet. Úgy elmegy a kedve az embernek egy kisebb ido rohadt alma pakolása után.
júl. 27. 08:37
 7/12 anonim ***** válasza:
73%

Ha kiégtél az ismerkedéstől, tarts szünetet. Férfiként nekem is csak rossz tapasztalataim vannak mióta ismerkedésre adtam a fejem, de sosem fogom feladni.

Legyél tisztában a saját értékeiddel és ne adj alább az elveidből! Viszont óva intelek tőle, hogy úgy vágj bele egy kaptcsolatba hogy te családot szeretnél. Abba akkor szabad belevágni, ha két ember harmónikus, jó párkapcsolatban él.

Miért gondolod hogy a férfiak úgyis hazudnak?

júl. 27. 09:16
 8/12 A kérdező kommentje:
Márpedig úgy vágok bele a kapcsolatba hogy családot szeretnék. Közel vagyok a 40-hez mire várjak.
júl. 27. 11:24
 9/12 anonim ***** válasza:
Akárkivel mindenáron nem is. De ha bezárkózol, nem fogsz találkozni senkivel. Nyiss.
júl. 27. 11:47
 10/12 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem tedd rendbe magadat. Meg úgy más perspektívákban is nézhetsz dolgokat, beleértve embereket, magadat. Amúgy biztos jó dolog, ha első randin előállsz azzal, hogy ő csak hazudhat, de ültesse már beléd a gyereket.
júl. 27. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!