Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ráirjak a csajra ismét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráirjak a csajra ismét?

Figyelt kérdés
Egy hete nem ír vissza, nem nézte meg az üzenetem. Elég visszahúzódó csaj, szeretném neki azt írni, hogy nincs-e kedve találkozni, csak nem merem mert nagyon kedvelem és nem akarom a nemet olvasni..

2024. júl. 26. 21:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tenném. Ha egy hete nem válaszol, az is válasz...
2024. júl. 26. 21:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha előtte gördülékeny volt a beszélgetés, ő is érdeklődő volt, akkor megpróbálhatod még egyszer, de ha igazán érdekelnéd, akkor nem hagyta volna olvasatlanul az utolsó üzenetedet. De ha korábban is passzívabb volt, akkor tényleg felesleges.
2024. júl. 26. 21:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd. Nem azért nem ír,mert sok a dolga, vagy visszahúzódó, hanem, mert nem akar nyíltan nemet mondani.
2024. júl. 26. 21:42
 4/9 anonim ***** válasza:
mert ha írsz még 1x, akkor az olvasni fogja? Ugyanúgy olvasatlan marad, mint az előző.
2024. júl. 26. 21:44
 5/9 A kérdező kommentje:
Pár év után eme csajszi az akivel mertem beszélni, 3 hónapomba telt, hogy rávegyem magam. Ennyi idő alatt egy repülő jogsit megcsinálhattam volna.
2024. júl. 26. 22:02
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Ez egy hülye pitsa! Ráadásul egy gyáva szar. Mi a fenének írnál neki? Pitizni akarsz olyasvalakinek, aki nagy ívben szarik rád?
2024. júl. 27. 01:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Sok reményt nem fűznék hozzá.

Egy utolsó üzenetet azért még küldj neki, hogy te szívesen folytatnád az ismerkedést, ő hogy van ezzel.

Ha erre sem válaszol, akkor engedd el.

2024. júl. 27. 07:45
 8/9 anonim ***** válasza:

Engedd el azt akkor csináljak a lányok ha le akarnak koptatni, de nem akarják a szemedbe mondani.

Ha ezek ellenére is írsz neki azzal kB egy papucs szintjére süllyeszted magad a szemében...

26l

2024. júl. 27. 14:18
 9/9 Senior Séf ***** válasza:

Na, most akkor légy oly kedves, és meséld el tisztességben megőszült fejemnek, hogy mi a ménkű bajod származik abból, ha nemet mond? Semmi. Előnyöd annál több; legalább megpróbáltad.

Hidd el, amikor öreg korodban számot adsz a régmúlt tetteidről, lesz köztük jó, lesz köztük rossz. De csak azokat sajnálod majd, amiket nem tettél meg.

2024. júl. 27. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!