Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek aról a nőről, aki eltitkolja terhességét, azért szül meg egy gyereket, hogy magához láncoljon egy férfit, és egy családot szétszedjen?
amúgy te melyik személy vagy ebben a történetben?
akitől a gyerek van, vagy csak egy barát, vagy a csaj volt pasija, vagy neattán annak a pasinak a b.nője aki gyereket csinált a csajnak?
hát figyelj, én már nem vagyok gyerek azt hiszem legalábbis :D
nekem apukám jár ugyanebben a cipőben !
ő megszakította a nővel a kapcsolatot,vége lett a félrelépésnek ...
a szüléskor a nő bediktálta apának az apukám nevét, természetesen a pénzről és eltartásról szólt minden , a gyerek is, undorító amúgy, hogy egy gyereknek kell meginnia két felelőtlen ember marhaságának a levét !
Levélben értesült apa, hogy apasági vizsgálat , mennie kell...
a nevére vette a gyereket, de semmi kötődése nincs vele, nem is lesz szerintem !
Ha pl nem ír majd végrendeletet, mivel a nevére vette, ezért ugyanúgy megilleti minden azt a gyereket, aki nem is része az életünknek , nem is a mi családunk stb...
félre ne értsetek nem a vagyon , a juss, a pénz érdekel, én elítélem mind a két félt !
Most téged is kérdező , ha már félre lépsz és viszonyod van a feleséged mellet, miért nem védekezel ???
26 /L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!