Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek aról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek aról a nőről, aki eltitkolja terhességét, azért szül meg egy gyereket, hogy magához láncoljon egy férfit, és egy családot szétszedjen?

Figyelt kérdés
Természetesen nem sikerült neki a család szétszedése.
2010. nov. 1. 14:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

amúgy te melyik személy vagy ebben a történetben?

akitől a gyerek van, vagy csak egy barát, vagy a csaj volt pasija, vagy neattán annak a pasinak a b.nője aki gyereket csinált a csajnak?

2010. nov. 1. 15:55
 12/18 A kérdező kommentje:
A férfi
2010. nov. 1. 15:58
 13/18 anonim ***** válasza:
És te amúgy családos vagy, van feleséged meg gyerek, vagy csak szülők rokonokra gondolsz a "család szétszedése" dolgon.?
2010. nov. 1. 15:59
 14/18 A kérdező kommentje:
Igen nős vagyok.Van gyerekem is.
2010. nov. 1. 16:05
 15/18 anonim ***** válasza:

hát figyelj, én már nem vagyok gyerek azt hiszem legalábbis :D

nekem apukám jár ugyanebben a cipőben !

ő megszakította a nővel a kapcsolatot,vége lett a félrelépésnek ...

a szüléskor a nő bediktálta apának az apukám nevét, természetesen a pénzről és eltartásról szólt minden , a gyerek is, undorító amúgy, hogy egy gyereknek kell meginnia két felelőtlen ember marhaságának a levét !

Levélben értesült apa, hogy apasági vizsgálat , mennie kell...

a nevére vette a gyereket, de semmi kötődése nincs vele, nem is lesz szerintem !

Ha pl nem ír majd végrendeletet, mivel a nevére vette, ezért ugyanúgy megilleti minden azt a gyereket, aki nem is része az életünknek , nem is a mi családunk stb...

félre ne értsetek nem a vagyon , a juss, a pénz érdekel, én elítélem mind a két félt !

Most téged is kérdező , ha már félre lépsz és viszonyod van a feleséged mellet, miért nem védekezel ???

26 /L

2010. nov. 1. 16:25
 16/18 A kérdező kommentje:
A nőnek volt akkor párja.Azt mondta védekezik mikor rákérdeztem.Megsem fordult a fejemben ,hogy nem hiszen párja volt neki!Amugy enyém a gyerek ,volt DNS vizsgálat.De nem vettem a nevemre!
2010. nov. 1. 16:30
 17/18 A kérdező kommentje:
Tudom nem a gyerek tehet róla.Én nem akarom bántani.Itt aról van szó ,egyes nők miért kényszeriti a férfire a gyereket?Erre kellene törvényt hozni!Amugy nincs a nevemen semmi,gondoskodtam róla!
2010. nov. 1. 16:33
 18/18 anonim ***** válasza:
Már ne is haragudj, de nekem Rólad is megvan a véleményem. Családos ember vagy és képes voltál megcsalni a feleségedet úgy, hogy már gyerekek is vannak. Sosem fogom megérteni, hogy valaki, aki igazán szereti a családját, a feleségét, a gyerekeit, az hogy tehet ilyet. Szerintem megérdemelted, hogy "gyümölcsöt teremjen" a félrelépésed... Ha meg elrendeztél már mindent, akkor mit rinyálsz itt, meg szidod a nőt... Te is ugyanolyan hibás vagy, sajnálom a feleségedet meg a gyerekeidet, és a szegény gyermeket is, aki most így apa nélkül nő fel.
2010. nov. 2. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!