Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor vigyek neki virágot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor vigyek neki virágot?

Figyelt kérdés
Sziasztok, nem rég ismertem meg egy lányt, párszor összefutottunk már. Harmadik találkozás után már illene virágot vinni neki?

júl. 26. 10:13
 1/6 Kedves Vezető ***** válasza:
Amikor érzed, meglátod mi lesz.
júl. 26. 11:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Milyen virágot?
júl. 26. 14:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Én az első randijaimra mindíg vittem. Nem szülinapi csodacsokrot.
júl. 26. 16:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Én be szoktam dobálni a virágokat sírokba temetéseken.
júl. 26. 16:28
 5/6 Kedves Vezető ***** válasza:
Végülis, ha megvárja.. :)
júl. 26. 16:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem vihetsz neki. Első randikra én személy szerint sosem viszek, ki tudja, hogy sül el a dolog, aztán még a végén kellemetlen lesz a virág. Ha már eljuttok a 2. alkalomig, onnantól kezdve gyakorlatilag bármikor vihetsz neki.
júl. 26. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!