Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megtartani a nőket?
Nincs egységes recept , leginkább a nőtől függ.
Valakit akkor,ha lelkizel vele.
Valakit akkor,ha hagyod,hogy ő irányítson.
Valakit akkor,ha te irányítod őt.
Valakit akkor,ha kiegyenlített a kapcsolat.
Valakit akkor,ha fel tud rád nézni.
Valakit akkor,ha támaszkodni tud rád.
Valakit akkor,ha jól beosztjátok egymás között a dolgokat.
Ami viszont minden esetben számít, hogy ne unatkozzon melletted, ha az nincs meg,garantáltan le fog lépni.
Mondom azt, hogy fog a ferjem villamsebesseggel elvesziteni.
Pial, cigizik, nem foglalkozik velem, pedig 8 honapos terhes vagyok. A babat mindketten akartuk, 3,5 ev utan estem teherbe, tehat nem egy idegentol vallaltam gyereket. Megis ugy erzem, nem ismerem ezt az embert, nem ebbe szerettem bele, nem ilyen volt. Mondanom sem kell, a szexualis eletunk is romokban, az, hogy nekem is jo legyen, eszebe sem jut, de bezzeg mikor neki van tele a tartaly..igy mar lefekudni sincs kedvem vele. Hogy van e valaki mas neki, nem tudhatom, de amikor felhozom a valast, kb halalosan megsertodik. Marpedig en nem igy akarom leelni az eletemet, inkabb egyedul leszek, es megoldom a babaval, de semmikeppen nem temetem el magamat 28 evesen.
Szoval, igy lehet eluzni magad mellol a not. Ilyenek ne legyetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!