Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha állandóan ír de nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha állandóan ír de nem akar találkozni akkor hagyjam?

Figyelt kérdés
Ismerkedem egy férfival február óta ír de nem akar találkozni telefonon sem beszéltünk. Hagyjam abba a beszélgetést vele mivel semmi értelme nincs? Csak azért beszélek vele mert a többiek még megbízhatatlanabbak.
júl. 20. 10:46
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Mindig ír. A többi vetít, nagyképűsködik. Ő szerényebb. Csak találni nem akar.
júl. 20. 10:58
 12/21 anonim ***** válasza:
79%

Volt egy barátnőm a netről, ő írt nekem először, válaszoltam rá, majd csak a telefonszámát írta le...

Felhívtam, mondtam neki, nem szívbajos, mivel én vagyok a darabolós gyilkos.

8 évig voltunk együtt. :D

júl. 20. 10:59
 13/21 anonim ***** válasza:
86%

És mit érsz vele? Majd online házasodtok meg alapító tok családot ? De ha neked ez így jó, akkor sok sikert az online kapcsolathoz :D

Mondjuk elgondolkoznék rajta a helyedben, hogy mi lehet az oka, ha csak ilyen megbízhatatlan embereket találsz…

júl. 20. 11:20
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Az a férfi akinek nincs igénye, hogy találkozzon veled, azt nem érdekled, mint nő. Ennyi.
júl. 20. 11:21
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Február óta írtok, de nincs találka, ennek így igazán semmi értelme.
júl. 20. 12:38
 16/21 anonim ***** válasza:
73%
Összefuthatunk. Hol élsz?
júl. 20. 14:45
 17/21 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs mi az oka. Beszélgetünk és eltűnnek sokan vagy nagyképűek ilyesmi.Már tervezem feladni az ismerkedést ugyanis semmi értelme.
júl. 20. 16:17
 18/21 anonim ***** válasza:
35%
Ne add fel! Beszélgessünk! Írj!
júl. 20. 16:25
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Vannak, akik levelezőtársat keresnek, így van.
júl. 20. 17:20
 20/21 anonim ***** válasza:
41%
Kezét foghatunk! Ugyanígy vagyok. Pedig előtte ódákat zengenek rólam.
júl. 20. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!