Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismert már valaki magára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismert már valaki magára sztorizós válaszban?

Figyelt kérdés

Akár párkapcsolat, akár ismerkedés, akár szexualitással kapcsolatos volt a kérdésre adott válasz.

Első sorban oldalon kívüli, régebbi ismeretségekre gondolok. De jöhetnek az oldalon köttetett ismeretségekkel kapcsolatosak is ha voltak ilyenek.

2024. júl. 19. 19:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Én még soha. 33/N
2024. júl. 19. 19:43
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem. 42N
2024. júl. 19. 19:52
 3/10 anonim ***** válasza:
Kérdező, te igen?
2024. júl. 19. 19:55
 4/10 anonim ***** válasza:
Én igen, de innen ismerem azt, aki kiírta a kérdést.
2024. júl. 19. 20:42
 5/10 anonim válasza:
0%
Igen. Folyamatosan írt rólam hazug és mocskos válaszokat az exem. Pontosan tudta hogy olvasom és azt is hogy megroppanok lelkileg. Tönkretette a jó hírem már alapvetően is ezzel forgatta bennem a kést. Hogy a több válaszoló szörnyülködik és szid engem mert természetesen eljátszotta a nemi erőszak kártyát is. Közben ő bántalmazott és roppantott meg és nekem volt azóta több öngyilkossági kísérletem is.
2024. júl. 19. 21:02
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Már megint te... Jobb lenne ha leszoknál a gyk-ról. Magadnak és nekünk is

2024. júl. 19. 21:12
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
6) Az lenne jó, ha nem csak kísérletezne már az öngyilkossággal.
2024. júl. 19. 21:21
 8/10 A kérdező kommentje:

Ilyet nagyon nem kellene írni, bárkiről is legyen szó!

Nem. Semmi célja a kérdésnek, csak kis olvasgatás, sztorizgatás az ilyen esetekről. Érdekes lehet egy ilyen oldalon vissza olvasni egy régi történetünket a másik féltől.

2024. júl. 19. 21:26
 9/10 anonim ***** válasza:

8

Az ő esetében pedig nagyon is kell ilyet írni. :)

2024. júl. 19. 21:29
 10/10 anonim ***** válasza:
9# miért, ki ez? Sokat járok ide, de ez a fazon nincs meg.
2024. júl. 19. 22:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!