Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már, hogy visszajutott a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már, hogy visszajutott a fületekbe, ahogyan a másik nem dicsérően nyilatkozik rólatok?

Figyelt kérdés

Pl sokszor volt hogy lány baráttól hallottam hogy bnői mondták neki hogy de jól nézek ki, stb. Nekem direktbe sose, bár talán ilyen is volt 1-2, de azok inkább kisebb flörtök voltak.

Mivel elég visszahúzódó vagyok így sose mentem bele a flörtökbe és arra se léptem semmit amikor valakikről kiderült , hogy bejövök nekik.

Utólag kicsit bánom, hogy kihagytam ezeket a lehetőségeket. Ma már bátrabb lettem , de a külsőm is rosszabb lett ennyivel sajnos:/

Egyébként amikor társkeresőztem vagy bulikba jártam ott sose jött össze semmi. Társkeresőm még igen, de egy éjszakás ott se. Olyan már igen aki tartósabbat keresett, de akkor is 10-ből mondjuk 2-3.

2024. júl. 18. 19:28
 1/6 anonim ***** válasza:
29%
Nem volt még ilyen.
2024. júl. 23. 00:22
 2/6 anonim ***** válasza:
14%
Nem olvastam el a reszleteket de: ez az elet velejaroja szerintem :)
2024. júl. 31. 21:58
 3/6 anonim ***** válasza:
66%
Volt párszor ilyen, de nekem soha nem mondták. Innen-onnan visszahallottam, hogy lányok mit gondolnak rólam.
2024. aug. 1. 23:30
 4/6 anonim ***** válasza:
88%
Nem volt,és szerintem nem is lesz. Maximum a rosszakat mondják a hátam mögött, hogy mekkora szerencsétlennek tartanak. xD
2024. aug. 8. 23:35
 5/6 NTBS ***** válasza:
76%

Volt már. Nem foglalkoztam vele.

Álljon elém.

2024. aug. 30. 17:20
 6/6 anonim ***** válasza:

értelmetlen a kérdés

Volt már, hogy visszajutott a fületekbe, ahogyan a másik nem dicsérően nyilatkozik rólatok?

erre hozol egy olyan példát, amikor dicsértek most akkor wtf?

dec. 24. 20:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!