Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párotok is rajong ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párotok is rajong ennyire valakiért?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Ma reggel a párom Evanescence-től játszott le zenét. És az énekesnőt agyon dicsérte, hogy milyen jó alakja van és, hogy mennyire fantasztikus.

Nem mondom egy kicsit nagyon rosszul esett, mivel nekem ilyeneket nem szokott mondani :D

Ezt csak én reagálom túl?

2024. júl. 18. 17:00
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Izlések és pofonok. Amúgy meg álmodik a nyomor.
2024. júl. 18. 17:02
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
Túlreagálod. Ha úgy érzed több bókra lenne szükséged az önbecsülésed megerősítéséhez mond el neki finoman, nem számonkérve. De ettől függetlenül az hogy tetszik neki egy énekesnő és ezt el is mondja neked, az még nem oka arra, hogy megsértődj. 37N
2024. júl. 18. 17:03
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Mondjuk lehet ennek volt már előzménye, mert amikor vele megyek városba kezén fogva akkor minden 3. és 5. nő után visszafordul.

Én nekem őszintén ez marhára nem esik jól és meg is mondtam már neki.

2024. júl. 18. 17:12
 4/9 anonim ***** válasza:
54%
Kylie Minogue jobb. Eljárt felette az idő, de tosznám így is.
2024. júl. 18. 17:12
 5/9 anonim ***** válasza:
86%
Tipik paraszt fszid van. Ülj le vele erről beszélni. Én biztosan nem tűrném.
2024. júl. 18. 17:25
 6/9 anonim ***** válasza:
88%
Nem, nem tart téged tiszteletben. Bunkó. Sok olyan nő van akinek nincs önbecsülése, és elnézi ezeket. Te nem vagy ilyen.
2024. júl. 18. 17:33
 7/9 anonim ***** válasza:
74%
Két okból mondhatott ilyet. Az egyik, hogy egyben "cinkosának" is tekint (mi is ki szoktuk beszélni a párommal a jobb pasikat/csajokat közösen). A másik ok... hát ja, így leírás alapján az van inkább sajna amit a #6-os ír. Suttyó a pasid, aki nem érzékeli hogy téged ezzel megbánt.
2024. júl. 18. 19:18
 8/9 anonim ***** válasza:
66%
hagyd el ezt a pasit. undorito. soha nem mondanek ilyet a baratnomnek.
2024. júl. 18. 22:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Mert te nem verted a nyálad soha egy jó színészre, amikor vizesen csillogó testel kimászik a medencéből? 😅 Álmodozni szabad.
2024. júl. 19. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!