Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a főszereplő srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a főszereplő srác incel? Ez volna a legjobb inceles klip valaha? (Még egy "chad" is van a klipben, ráadásul jóként ábrázolva!)

Figyelt kérdés

Iszonyú jó ez a klip, a főszereplő srác az incel, a nagydarab haverja egy chad, de mellé tök rendesnek van ábrázolva, manapság ilyet nem látni. És ez a klip 1998-as, ha minden igaz! Zseniális! Ez vagy 20 évvel előzte meg a korát, ráadásul ritka ilyet látni, ahol a legjobb haver nem egy másik balfék, hanem egy menő csávó, aki tök rendes. Ilyet eddig csak egyetlen sorozatban volt szerencsém látni ezen felül.

https://www.youtube.com/watch?v=l3MtqWz4XuE

#1998 rulez #inceles klip #menő kanadai zene #megelőzte korát #rendes chad #Éljen a kérdező!
2024. júl. 16. 20:40
A kérdező szavazást indított:
Igen, ez zseniális!
Szar, de a zene jó
Böe, ez de rossz, a kérdező pszichopata ("Hol vannak a droidikák?!")
Nem tudom, hülye vagyok
2 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
A pasi elmegy incelnek, meg van a világfájdalom, a "jó pasik elviszik a nőket" stb. simán rá lehet húzni. De a te "chad-ed" inkább egy meleg barát. Simán nem heteró az a karakter.
2024. júl. 16. 20:52
 2/7 anonim ***** válasza:
A címét leírod, h ne kelljen megnyitni?
2024. júl. 16. 20:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez nem az üzenőfalad.
2024. júl. 16. 20:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Az "Amit látunk, látvány, amit hallunk, halvány" mondást kissé átalakítva így tudnám megfogalmazni a saját véleményemet:

Amit látunk, halvány, amit hallunk, halvány.

Na jó, hogy mondjak valami pozitívat is, a két értékelhető rész szerintem ez volt: amikor az elején az általad incelnek kategorizált srác önkritikát gyakorol, a másik meg a gitárjáték.

2024. júl. 16. 20:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi ez a szar?
2024. júl. 16. 21:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez szar, mutatok én neked sokkal jobbat:

https://www.youtube.com/watch?v=awPo_VZabRc

2024. júl. 16. 21:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Már a klip elején arról van szó, hogy k.cs.g volt egy csajjal (szövegkörnyezetből eléggé egyértelműen párkapcsolati / ismerkedési jelleggel) ... az mióta incel? Csak mert a "jó" nőt nem kaphatja meg? A zene meg borzalmas.
2024. júl. 17. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!