Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Mennyit költ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Mennyit költ rátok a párotok?

Figyelt kérdés

Nekem és neki is van saját keresete, és szerintem nem elvárás a nő részéről alapesetben(mármint ha nem házasok) hogy költsenek egymásra. Nekünk még friss a kapcsolatunk(1 hónapos).

Neki vam kocsija, amikor vele vagyok mindig azzal utazunk, abba nem is kéri sose hogy adjak bele. Veszünk egymásnak néga valami innivalót meg mindig felváltva fizetünk ha boltban vagyunk. (bár nagyon keveset jarunk boltba együtt, ha vagyunk is, akkor egy kis kaja+innivaló amit veszünk, ilyen 1-2ezer forintokról beszélek). A cigit is felesbe vesszük ha cigizünk, bár ebből ő többet szokott mondjuk venni mint én

kajálda, mozi, meg ilyen helyekre nem járunk vagyis egyelőre

Nálatok hogy megy ez, és mennyi ideje tart a kapcsolatotok?

19N, 26F

2024. júl. 16. 09:07
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
0%
Akkor mi a kérdés? Azt hittem, kevesled.
2024. júl. 16. 10:34
 12/28 A kérdező kommentje:
#11, szövegértés hol marad?
2024. júl. 16. 10:35
 13/28 anonim ***** válasza:
27%

Kislány, 48 éves nő vagyok, engem ne oktass ki életből, mert én már felnőtt voltam, mikor te születtél. A stílus maga az ember, szokták mondani. Szövegértés hol marad?;)

Azért írtad ki a kérdést, mert hiperszuper korrektnek érzed magad, hogy nem húzod le a pasidat (első kapcsolat??) és ezt akarod reklámozni?

Majd felnősz.

2024. júl. 16. 10:38
 14/28 anonim ***** válasza:
0%

Aki lepontoz, az gondolom az, aki átlát minden átverésen, és itt fél mondatokból mond diagnózisokat, de nem látjátok, hogy a kérdező a pasas a másik kérdésről, ahol ugyanez a téma akadt be neki.

A szex kategóriában ugyanez van, az összes "nő", aki imád szopni, 25 alatt van, mert még kamuból sem akarnak 25 felettiek lenni.

2024. júl. 16. 10:38
 15/28 anonim ***** válasza:
63%

14

Persze, mert nincsenek pénzügyileg korrekt nők és nincsenek szexet szerető, nyitott fiatalok. Hagyjuk már...

2024. júl. 16. 10:40
 16/28 A kérdező kommentje:

#13, 14

hát kedves, ez nem az oldal ahol bárkit is érdekel hogy magácska 48 éves nő, itt keményen megmondja az ember a magáétXD

De ha én kislány vagyok 19 évesen..

Azért magácska is szeretne még fiatal lenni, nem?😁

Szóval nem ?tetszik az hogy vannak fiatal nők akiknek normális felfogásuk van és nem arra mennek hogy lehúzzák a pasit, hanek szimplán csak szeretik, mint embert és nem ATM-ként tekintenek rá?

"Szövegértés hol marad?"

Kérdezted mi a kérdés. Én csak frappánsan válaszoltam:D

2024. júl. 16. 10:47
 17/28 anonim ***** válasza:
0%

Magácska nem szeretne fiatal lenni. Már volt eleget.

Frappánsan a kisasszony, nagyon:) Inkább arrogáns vagy kislány, nem frappáns.

Nem tetszik, hogy nem atm-nek nézed a pasidat? Tőlem annak nézed, aminek akarod. Ezt reklámozod itt, hogy te de korrekt - majd este elolvastatod vele, hogy hányan megveregették a kis válladat?:)

2024. júl. 16. 10:51
 18/28 A kérdező kommentje:
#17, igen, pontosan ez volt a terv, egész nap csak ezt várom hogy este elolvashassuk együtt a válaszokat;)
2024. júl. 16. 10:54
 19/28 anonim ***** válasza:
75%

Nem igazán fillérezgetünk, igyekszünk nagyságrendileg felesben fizetni a dolgokat, aztán vagy összejön vagy nem. :D

30 N és 31 F, 8 éve együtt

2024. júl. 16. 11:03
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Feltett egy kérdést normális stílusban, érdeklődött hogy ez a téma kinél hogy megy. Most tényleg a kora csípi mindenki szemét? Ha nem írta volna oda hogy 19 éves, akkor tudtatok volna normálisan válaszolni neki? 48 éves válaszoló, a te eseted tökéletes példája annak, hogy nem a kor előrehaladtával jár a magasabb intelligencia.

35/N

2024. júl. 16. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!