Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Mennyit költ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Mennyit költ rátok a párotok?

Figyelt kérdés

Nekem és neki is van saját keresete, és szerintem nem elvárás a nő részéről alapesetben(mármint ha nem házasok) hogy költsenek egymásra. Nekünk még friss a kapcsolatunk(1 hónapos).

Neki vam kocsija, amikor vele vagyok mindig azzal utazunk, abba nem is kéri sose hogy adjak bele. Veszünk egymásnak néga valami innivalót meg mindig felváltva fizetünk ha boltban vagyunk. (bár nagyon keveset jarunk boltba együtt, ha vagyunk is, akkor egy kis kaja+innivaló amit veszünk, ilyen 1-2ezer forintokról beszélek). A cigit is felesbe vesszük ha cigizünk, bár ebből ő többet szokott mondjuk venni mint én

kajálda, mozi, meg ilyen helyekre nem járunk vagyis egyelőre

Nálatok hogy megy ez, és mennyi ideje tart a kapcsolatotok?

19N, 26F

2024. júl. 16. 09:07
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Kifejezetten "rám" nem költ, hanem fizeti a közös programok rá eső részét, étteremben / kávézóban pedig felváltva fizetünk.
2024. júl. 16. 09:08
 2/28 A kérdező kommentje:
#1, akkor nálatok is korrektbe megy, szerintem ez a normális. Sok nő azt veszem észre elvárásnak tartja hogy a párja felkarolja, és elhalmozza mindenféle anyagiakkal
2024. júl. 16. 09:11
 3/28 anonim ***** válasza:
25%
Havi 300ezret átutal hó elején a kiadásokra. A randikat ő fizeti. Én igazából keveset keresek (180e), de azt mindet magamra költhethetem, de inkább félrerakni szoktam magamnak.
2024. júl. 16. 09:19
 4/28 anonim ***** válasza:
89%

Rám sem költ túl sokat a párom, de nekem ez pont elég is.

Néha vesz nekem virágot, vagy ha éppen egyedül van boltban akkor szokott hozni valamit ami a kedvencem.

Programokat általában felesben fizetjük, néha-néha mondja, hogy ezt most ő állja.

A bevásárlás nálunk úgy néz ki, hogy a háztartásban szükséges alapdolgok közösek.

Az "extrákat" amiket csak magunknak veszünk (pl neki csoki,csipsz,üdítő nekem mandulatej, zabliszt, fehérjepor, gyümölcsök stb) külön is fizetjük.

És persze külön fizetünk mindent mást is ami csak saját magunkhoz köthető, pl nekem körmös, fodrász, neki akvárium, bicigli.

A rezsi közös.

12 éve együtt

Gyerek nincs.

2024. júl. 16. 09:28
 5/28 anonim ***** válasza:
84%

Túl sokat költ rám, sokszor kérem, hogy ne tegye, nem akarom. Én simán meghúzom a pénzügyi határokat. Nekem nem probléma, ha le kell valamiről mondani. Bár a benzint én állom, kaját veszek. Egyszer ő fizeti a programokat, egyszer én, ahogy az éttermi fogyasztást is. Vett nekem ezt-azt, mondjuk én is neki. Lehet, hogy egálban is vagyunk, de akkor sem szeretem, ha költ rám.

29N

2024. júl. 16. 09:32
 6/28 anonim ***** válasza:
48%
Még csak 1 hónapos kapcsolat. Ennél többet szerintem egyelőre ne várj.
2024. júl. 16. 09:45
 7/28 anonim ***** válasza:
41%

Én bent hagyom a számlámon a fizetésemet , ez 300.

Tehát konkrétan mindent a férjem áll.

Biztos sokaknál kiveri ez a biztosítékot, de hülye lettem volna nemet mondani erre.

2024. júl. 16. 09:46
 8/28 A kérdező kommentje:
#6, Ha 1 éves lenne se várnék többet mert szerintem nem alap hogy sokat költ a nőre a férfi. Még ha mondaná is hogy költ, visszautasítanám
2024. júl. 16. 09:56
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Amíg csak a párom volt és még nem laktunk együtt és nem voltunk házasok, ha mentünk valahova, ő fizetett. (Kisebb és nagyobb értékben is) De mivel minden éjjel nálam aludt, ezért a vacsorához, reggelihez mindig én vásároltam be, minden nap főtt étel várta. Így nekünk megfelelt, nagyjából egyenlően “adtunk bele”, bár sosem voltunk fillérrágók. Már közös kasszán vagyunk.
2024. júl. 16. 10:19
 10/28 anonim ***** válasza:
0%

A másik kérdés miatt írtad ki? Ahol válaszolsz?

Kamuban a 19 túl fiatal. Tudom, arra áll a farkad, de ha 24-et írtál volna, az sem öreg.

2024. júl. 16. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!