Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom édesanyja egy tangát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom édesanyja egy tangát adott nekem?

Figyelt kérdés

Eléggé furcsáltam, amikor valamelyik nap a párom anyukája (akivel jóban vagyok) random írt nekem hogy "vettem egy tangát neked". Párom se tudta hova tenni, hogy miért kaptam ilyesmit az anyukájától. Én viccesnek tartom. Magának is vett hasonlót és végül cseréltünk (úgy vélte amit magának vett nekem jobban tetszett, ami tulajdonképpen igaz volt, de nem volt szándékomban csereberélni). Mondta is hogy speckó alkalmakkor kell használni - ezt nem tudtam hova tenni.

Ti hogyan reagáltátok volna le ezt a szituációt? Nagyon bírom a párom anyukáját, olyan kifejezetten közel nem vagyunk, de tudunk beszélgetni, viccelődni.

Ha esetleg rossz kategóriába írtam azért bocsi, nem találtam neki jobb megfelelőt.

Amúgy én 19 éves vagyok, párom 20. Anyukája 56 éves.

#bugyi #páromanyukája
2024. júl. 15. 22:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%

"Mondta is hogy speckó alkalmakkor kell használni"

Amikor el akarod csábítani a fiát, hogy jól érezze magát a drága pici kisfia általad.

2024. júl. 15. 22:45
 2/13 anonim ***** válasza:
54%

Ez egy laza gesztus, ne hozzuk már ide az anyuka azt akarja, hogy a fia teljesen kilegyen minden téren elégítve....volt barátnőm is kapott ilyet, ebbe semmi nincs, inkább örülj, hogy ilyen laza az anyós, nem egy vasbetonkemény, otthonkában kézzel dagasztós házsártos sárkány.

#1 húzd le magad a wc-n, francért kell ilyen férfigyűlolőnek lenni. Te tuti egy incel nő vagy, egyre több van belőletek komolyan. Inkább vegyél egy vibrátort és használd, hidd el, sokkal nyugodtabb leszel tőle és nem jössz ide ilyen férfigyűlölő szrokat írni. F

2024. júl. 15. 22:55
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Ha 10.000 forint alatt volt az ára, akkor add neki vissza. Az alatt csak csöves tangák vannak.
2024. júl. 15. 22:58
 4/13 A kérdező kommentje:

tény és való páromat egyedül nevelte fel, a férje megcsalta őt kb 10 éve. őszintét megvallva nem nagyon érdekel hogyha tud is akármit a szexuális életünkről, úgy is tudja mi a rendje a dolgoknak (páromnak van egy idősebb tesója, vele úgymond mindent megtapasztalt). nem szokott furákat kérdezni, szoktunk köröm trendekről beszélgetni, hajstílusokról, tudod ilyen "csajos" dolgokról. párom sem nézte ezt rossz szemmel, keresztett vetett kínjában.

akkor ez egy ilyen kedves gesztus tényleg. azért tettem fel ezt a kérdést mert sosem hallottam még ilyenről. mármint nem tudnám pl apukámat elképzelni hogy valami "szexi" dolgot vesz a páromnak. plusz a speckó alkalmak alatt azt értette szerintem hogy a tanga nem szellőzős, nejlonból van, nem légáteresztő. ergo nem tesz túl jót a dolgaimnak odalent hiába cuki és szép.

igazából mindegy, úgyis ilyesmi alsókat akarok venni.

2024. júl. 15. 23:05
 5/13 A kérdező kommentje:
#3 az ára nem nagyon érdekel, temuról vagy sheinről akartam rendelni kb 5 ezer forintér szetteket. nem számít az ára. plusz hülye lenne 10 ezret kidobni egy darab tangára akárki is xd
2024. júl. 15. 23:06
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már nyaralás előtt párom apja nyomott a kezembe egy doboz óvszert, hogy tegyem el, mert a fia feledékeny és tuti elfelejt venni. És milyen igaza volt.
2024. júl. 16. 01:31
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

8!

Ez azért ennyire nem jó. Azt akarta, hogy véletlenül se legyél terhes és ne kerülj be a családjába.

2024. júl. 16. 07:38
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem unokát akar.
2024. júl. 16. 08:41
 9/13 A kérdező kommentje:

hát unokát ne tőlünk akarjon egyelőre, ott van a majdnem 35 éves idősebbik fia, tőle várjon gyereket először lol

meg 19 évesen hova szüljek? albérletbe?

2024. júl. 16. 10:58
 10/13 anonim ***** válasza:
47%

Nem a kérdéshez kapcsolódik, de sokan itt rontják el.

Először legyen normális képzettség, akár huszonéves korig.

Utána legyen jólfizető munka.

Utána legyen albérlet.

Utána legyen kocsi.

Utána legyen saját ház.

Utána legyen kinullázva a hitel.

Utána várjuk meg, hogy beinduljon pl. a másik fél vállalkozása.

Utána legyen meg előbb a teljes ház felújítása.

Sorolhatnám.

Aztán ott vagytok 40-50 évesen, még mindig gyerek nélkül, mert mindig vártok a tökéletes pillanatra, pedig az lehet pont most lenne. Egy gyerek minden aktuálisan kitűzött célt hátráltat, de ez miért is probléma, ha pont ő jelentené a boldogságot?

Annyi a kérdés, hogy gyerekért akarsz élni, vagy gyerekkel.

2024. júl. 16. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!