Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nő a gyerekét lopja meg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő a gyerekét lopja meg, ha nem igényel a gyereke apjától semmilyen gyerektartást?

Figyelt kérdés

Az állam is megelőlegezné neki, ha kérné, mégsem kéri.

Mindeközben folyton sír, hogy nincs pénze és hónapról hónapra élnek.

A gyerek 4-5 éves, tehát jó sok pénzről lemondott már a gyerek kárára.

A gyámhivatal nem intézkedik a gyerek érdekében?

2024. júl. 14. 17:15
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Tehát azt mondjátok, hogy (mivel egyikük sem erőltette a gumit), ezért a férfi egy felelőtlen szemétláda, a nő meg valójában gyereket akart mindegy kitől, ezért felcsináltatta magát az első szembejövővel?
2024. júl. 14. 21:49
 12/16 anonim ***** válasza:
70%

11

Azt nem tudjuk,hogy mit akart, de aki nem akar gyereket, az gumit húz vagy védekezik. Lehet, nem volt náluk gumi és a pasi "vigyázott", vagy a napokat számolta a nő. Egyik sem megbízható fogamzásgátlás, de sokan hisznek benne mégis.

Azt nem hiszem, hogy direkt akart terhes lenni, ha ilyen szr anyagi helyzetben van és gyerektartást sem akar. Szerintem csak becsúszott és előjöttek neki az anyai ösztönök.

2024. júl. 14. 22:21
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
#11 Nem, ezt csak te mondod.Mi a gyerektartásról beszélgetünk, mert az volt a kérdés.
2024. júl. 14. 23:01
 14/16 anonim ***** válasza:
Te debil. Beléd szerettem hamar és akartam én is a gyerket. Nem kell semmi tőled. Megbántottál. Soha az életben még egyszer nem akarok beszélni se veled. Nem vagy szavahihető ember. A gyerekkel meg elleszünk ahogy eddig is.
2024. júl. 15. 06:28
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, amennyiben a férfi beszámítható állapotban volt az aktus során (tehát nem lopott a nő spermát, nem itatta le stb.), akkor is, ha a férfi nem akarta, mert akkor lesz szíves védekezni ő is.
2024. júl. 15. 11:24
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Mnodjuk számomra tök alap lenne, hogy az a férfi, aki olyan hányadék, hogy félrek...él, legalább gumit húz, nem teherbe ejti a szeretőjét, aztán elhagyja :D

Mondjuk nekem nem lenne ilyen ember a férjem, mert már rég kivágtam volna.

2024. júl. 15. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!